Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szociális fóbiával lehetséges...

Szociális fóbiával lehetséges hogy ápoló legyek?

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de tényleg ezt akarod??

Nekem ugyan nincs szociális fóbiám, csak egyszerűen kevésbé vagyok szociális, és politikai aktivista, meg önkormányzati tag voltam 4 évig. Soha többet. Elvégeztem, amit kellett, sőt, kár lenne letagadni, fejlődtek is a képességeim, de nem volt kellemes állandóan felszólalni, másokat győzködni, az utcán tűrni, ahogy egy óra alatt huszan elmondanak hazaárulónak, mocskos tolvajnak, gyilkosnak...

Nem érdemes olyan munkát választani, aminek bizonyos aspektusa számodra kellemetlen.

2022. jún. 29. 02:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen, ám az ápolói szakma... Nos alapon kimerítő testileg, lelkileg, egy szociális fóbiával rendelkezőnek pedig alapon öngyilkosság emberközpontú munka +dekoncentráltabbá válik, így kárt, gondot is okozhat.

Nem javaslom.

Exemnek (ápoló) mindig a szoc.fób. kollégájának mocskát kellett takarítani. +kirúgták az illetőt, komoly hibát vétett, majdnem a beteg életébe került.

Ha tudod mi bajod van, kezeltesd. Aztán gondolkodj ezen karrieren.

((remélem tisztában vagy a szoc.fóbia jelentésével))

2022. jún. 29. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Magyarországon bármi lehetséges. Normális helyen kizáró ok. Plusz saját érdekedben sem javasolt.
2022. jún. 29. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!