Lehet abból problémám hogy ilyen fóliát, festést teszek az autómra?
Pont fehér az autóm, és nagyon tetszik az ilyen dizájn:
Lehet hogy "undorító" vagy "fura", de nekem nagyon bejön, és már évek óta szeretném megcsináltatni. A pénzt is félretettem már rá.
Az ok, amiért nem vittem még el műhelybe, hogy kormányhivatalban dolgozom, és félek attól, hogy "munkakörömmel össze nem egyeztethető akármi" miatt levetetik velem, vagy köteleznének arra, hogy más autóval járjak. Végülis elég furcsán nézne mindenki, ha a hivatal vagy a bíróság előtt ilyen autóból szállnék ki.
Utca emberének véleménye nem érdekel, az én autóm, az én stílusom. Csak azt nem tudom, hogy ebből származhat-e valami bajom.
Viszont abból a szempontból mégsem merem megkérdezni a főnökömet vagy bárkit, hogy teljesen hülyének néznek, vagy ezután hátrányom származna a munkahelyen.
Utcán nem gond, rendőrt megkérdeztem erről, egyedül a munkahely álláspontja, ami problémás lehet.
Szerintetek hogy kéne megkérdezni, hogy ne jöjjek ki hülyén vagy rosszul a munkahelyen?
"Nekem is megtetszett."
vagy:
"Közöd?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!