MOL benzinkúton levő Pick Pack csomagponton hol kell kikérni a megérkezett csomagot? Csak szimplán a kasszánál?
Figyelt kérdés
Most rendeltem így először.2022. jún. 25. 10:49
2/10 anonim válasza:
Igen, a kasszánál. Sok kúton nincs is más, csak a kasszás, meg a kútkezelő pasi.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
2022. jún. 25. 12:18
4/10 anonim válasza:
Bemész, a pénztárnál mondod hogy PickPack pontra érkezett csomagod XY névre.. eléd raknak egy papírt, szem. ig. szám, neved, aláírod. Csomagot odaadják, fizetsz ha utánvétes. Megköszönöd, elköszönsz, és vége
5/10 A kérdező kommentje:
Értem értem^^
2022. jún. 25. 13:53
6/10 anonim válasza:
Én úgy szoktam. Sorban állok és mikor én következek, mondom, hogy csomagot szeretnék átvenni.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát abban biztos vagyok, hogy mindenki utálja azt, aki csomagért jön^^'
2022. júl. 6. 13:39
9/10 A kérdező kommentje:
Gondolom a papírmunka miatt...feltartottam a sort.
2022. júl. 7. 23:05
10/10 anonim válasza:
Nem olyan hosszadalmas az! Előveszik a csomagodat, általában ott szokott lenni valahol a pult alatt. Elkérik a személyit, felírják a számát, aláírod, ha kell kifizeted. Ennyi. 1, legfeljebb 2 perc. Aki autópálya-matricát vesz kúton, az sem sokkal rövidebb időben.
Múltkor a postán egy néni utazásbiztosítást kötött pont előttem. Na az jó 20 perces procedúra volt. Kis posta egy ügyintézővel. Nekem csak egy csekkem lett volna, 1 perc. De így kénytelen voltam a posta teljes biztosítás kínálatát végighallgatni. A néni összes személyi adatát megvárni, míg bediktálja. Szerződést átolvassa, aláírja. Na, ehhez képest egy csomagátvétel lófütty!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!