C728 kérdése:
Mit csináljak ha hiányzik a volt tanárom? Már elballagtunk és azóta nem is beszéltünk semmit sem
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 15:31
2/4 A kérdező kommentje:
Mit írjak neki?
2022. jún. 24. 20:33
3/4 anonim válasza:
Amikor pl általános sulis voltam, a volt diákjai az osztályfőnökömnek mindig bejöttek hozzá időnként, hoztak neki valami apróságot s beszélgettek.
Kivel mi van, hogy vannak stb
Az én suli társaimmal is próbáltam ilyet de ezekkel nem lehetett összehozni...
Úgyhogy egyedül mentem be, amikor úgy volt.
Mára nyugdíjasok, neten levelezünk a távolság miatt is.
Ők is emberek, nem harpak, sőt jól esik nekik, ha egy diák keresi őket. Egy pozitív megerősítés számukra.
30N
4/4 anonim válasza:
Simán bemész a suliba, viszel neki valami kis apróságot, és megmondod, hogy eszedbe jutott, gondoltad, meglátogatod, megkérdezed, hogy van. Örülni fog neki, és beszélgettek egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!