Miért nem nő az instagram követőim száma?
Fanoldalam van, ami eddig nagyon szépen növekedett. Volt pár eset, hogy jogtalanul shadowbannolva lettem (látszódott a posztjaim kedveléseinek számán) és azon tűnődök, hogy vajon ez lenne-e most is a helyzet? A posztjaim nagyon népszerűek (kb. 2000-3000 kedvelés minden posztra), aktív vagyok minden nap, ám a követőim száma már egy hónapja forog egy bizonyos szám körül, +/-15. Eddig ilyen sosem volt, mindig csak növekedett az oldal, vagy ha nem is növekedett, akkor sem csökkent, főleg nem mínuszba.
Egyetlen egy oldalon olvastam olyat, hogy ez lehet a shadowban egy másik fajtája. Ti mit gondoltok? Lehetséges volna?
"jogtalanul shadowbannolva lettem"
Ezeken azért jókat szoktam röhögni. Másrészt azt gondoltad, hogy a végtelenségig nő a vackodat követők száma?
Önposztolgatás vagy valami értéket képviselsz is?
Mint pl mihez értés, tehetség.
Ha csak önposztolgatás az egy idő után unalmassá válik, főleg, hogy sok sablon van ezen téren.
Kérdés: mit jelent számodra az internetes figyelem?
(sok esetben valami lelki dolognak a kompenzálása.)
Kellemetlen mély érzés van benned ezügyben, akkor lehet ideje lenne jobban odafigyelni magadra s nem a felszínnek élni.
Sok ember azért reked meg, mert a mindennek alapja az "én" nincsen rendben. Azaz az igaz önismeret hiánya.
+marketing, ha valamit képviselsz, mint nálam az alkotásaim.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!