22-éves lány vagyok és szeretném párommal kipróbálni a nudista strandolást! Hol lenne lehetőségünk ki próbálni? Illetve milyen szabályokat kell betartani? Esetleg van e olyan hely ahol nem csak 50+ os emberek vannak?
Szia!
Délegyháza, Balatonberény, Sziksósfürdő. Ez a három legális naturista hely van jelen pillanatban kis hazánkban.
Mi a feleségemmel Délegyházára járunk (38/f).
Az etikett, amit érdemes betartani:
Balatonberényt tudom ajánlani, ott viszonylag sok a fiatal. Az etikettet tömören úgy lehetne összefoglalni, hogy a meztelenséget leszámítva pont ugyanaz, mint egy fürdőruhás strandon, tehát pl. szexelni vagy maszturbálni ott sem szabad. A merev farokról megoszlanak a vélemények nudisták között is: egyesek szerint illik olyankor hasra feküdni vagy bemenni a vízbe, mások szerint természetes dolog és nincs baj vele.
Mindezek alól kivétel Gárdony, ott előfordul szex is. Ha esetleg ez a célotok, akkor oda menjetek! Viszont az nem hivatalos nudista strand, tehát nincs semmilyen szolgáltatás, csak maga a tópart.
"Esetleg van e olyan hely ahol nem csak 50+ os emberek vannak?"
Mit számít az, hogy hány évesek vannak ott? Nudista strandra nem ismerkedni és pláne nem bámészkodni jár az ember.
"A merev farokról megoszlanak a vélemények nudisták között is: egyesek szerint illik olyankor hasra feküdni vagy bemenni a vízbe, mások szerint természetes dolog és nincs baj vele."
Valódi nudisták véleménye egyöntetű: a merev pénisz bár természetes, de szexuális jellege miatt nem kívánatos egy nudista helyen.
egy tizen-huszonévesnek hidd el, h nagyon zavaró, ha csak idősek vannak, és még haverkodni se tudnak. arról nem beszélve, hogy zömmel az 50-60+ -osokból kerülnek ki azok, akik egész nap kajtatnak a fiatal srácok után, még akkor is, ha ott a család. elég durva, de hát ez a valóság ...
csak épp az a lényeg, h az igazi naturisták a merev farkat nem tartják szexuális jellegű dolognak, mivel egyszerűen csak természetes és kész. önmagában a merev farok miért lenne szexuális, ha nem tesz vele semmit?
de ez megint inkább az itthoni felfogás, én pl., sokkal többet voltam külföldi naturcampingekben és a kutyát nem érdekelte, ha valaki merev farokkal rohangált. mert természetes, azaz = natur.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!