Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem merrk szóba...

Mit tegyek ha nem merrk szóba állni felnőttekkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Az lenne a problémám hogy nem merek a felnőtekkel szóba állni.Nemrég voltam egy táborban ahol hozzám szóltak és én meg csak félénken válaszoltam az orrom alatt.Amikor csak hozzám szóltak úgy éreztem hogy mindjárt kiugrik a szívem, a fejem is elkezdett fájni kicsit szédültem is aztán a hátam mögé tettem a kezemet és "tördeltem " az ujjamat.Egyszer az történt nem is olyan régen hogy valamit kérdeztek tőlem a táborban és megfogták a vállamat én pedig miután elengedett remegni kezdtem.Kérlek segítsetek!Mit tudnék ez ellen tenni?

2022. jún. 21. 20:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért!♡
2022. jún. 21. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Panikbetegseg, szorongas? Nem artana szakemberhez fordulni...
2022. jún. 21. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez aranyos! :)

Ha csak a felnőttekkel kapcsolatban van ez a probléma, legyél minél többet a veled egykorúakkal és ha valamit meg kell kérdezni egy felnőttől, hagyd, hogy ők beszéljenek. Egyébként pedig nem kell aggódni: tipikus tinikori önbizalomhiány, félénkség, gátlás. Majd kinövöd. :)

2022. jún. 21. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Emberek ők is,csak idősebbek.

Anno tizenévesen túl sokat képzeltem a felnőttekről általánosságban, majd ahogy belecsöppentem a felnőtt világba, ez a kis rózsaszín burok kipukkant és szembesültem a ténnyel:

A felnőttek zöme nem más, mint idősebb testbe zárt gyerekek.

A legtöbb sérült, problémás, fejlődni képtelen.

Persze akadnak kivételek, akik rendesek, önfejlődésük több évtized urán is fontos számukra és le a kalappal előlük, ám ebből a rétegből kevés van.

Javarészt megkeseredett, rosszindulatú, kétszínű, nagyra nőtt gyermek.

Hiába van x-y mögött 40-90év, nem vonta le a tanulságokat az életből, nem fejlődött se személyisége, se világnézete, se az emberekkel való helyes viselkedése.

Felesleges ráparázi, beszélj s ismerd meg őket, keresd azon embereket, kik a kivételes, rendes emberek közé tartoznak.

30 vagyok, ám baráti köröm megválogatom s kivételes személyeket engedtem magam közelébe, 13-tól 72-évesig terjed a köröm.

Vannak kiemelkedő fiatalok is, akikről sok idősebb ember példát vehetne s tisztelem őket is, hiába fiatalabbak tőlem.

Több aspektusos gondolkodás, mentalitás, logikájuk összetett, viselkedésük emberként egy kincs eltorzult világunkban.

A kor jelentéktelenné válik ember s ember ismerkedése, barátsága közt.

Merj kommunikálni,ismerkedni.

Az se lehet kifogás, hogy "introvertált vagyok", mert pl jómagam 95%-os introként is tudok megfelelően kommunikálni, soszor extrovertáltnak néznek, pedig nem.

Fejleszd a kommunikációt!

A magánélettől a karrierig az élet minden területén fontos a jelenben és jövőben is.

Hajrá!

2022. jún. 25. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!