Mit tegyek ha nem merrk szóba állni felnőttekkel?
Ez aranyos! :)
Ha csak a felnőttekkel kapcsolatban van ez a probléma, legyél minél többet a veled egykorúakkal és ha valamit meg kell kérdezni egy felnőttől, hagyd, hogy ők beszéljenek. Egyébként pedig nem kell aggódni: tipikus tinikori önbizalomhiány, félénkség, gátlás. Majd kinövöd. :)
Emberek ők is,csak idősebbek.
Anno tizenévesen túl sokat képzeltem a felnőttekről általánosságban, majd ahogy belecsöppentem a felnőtt világba, ez a kis rózsaszín burok kipukkant és szembesültem a ténnyel:
A felnőttek zöme nem más, mint idősebb testbe zárt gyerekek.
A legtöbb sérült, problémás, fejlődni képtelen.
Persze akadnak kivételek, akik rendesek, önfejlődésük több évtized urán is fontos számukra és le a kalappal előlük, ám ebből a rétegből kevés van.
Javarészt megkeseredett, rosszindulatú, kétszínű, nagyra nőtt gyermek.
Hiába van x-y mögött 40-90év, nem vonta le a tanulságokat az életből, nem fejlődött se személyisége, se világnézete, se az emberekkel való helyes viselkedése.
Felesleges ráparázi, beszélj s ismerd meg őket, keresd azon embereket, kik a kivételes, rendes emberek közé tartoznak.
30 vagyok, ám baráti köröm megválogatom s kivételes személyeket engedtem magam közelébe, 13-tól 72-évesig terjed a köröm.
Vannak kiemelkedő fiatalok is, akikről sok idősebb ember példát vehetne s tisztelem őket is, hiába fiatalabbak tőlem.
Több aspektusos gondolkodás, mentalitás, logikájuk összetett, viselkedésük emberként egy kincs eltorzult világunkban.
A kor jelentéktelenné válik ember s ember ismerkedése, barátsága közt.
Merj kommunikálni,ismerkedni.
Az se lehet kifogás, hogy "introvertált vagyok", mert pl jómagam 95%-os introként is tudok megfelelően kommunikálni, soszor extrovertáltnak néznek, pedig nem.
Fejleszd a kommunikációt!
A magánélettől a karrierig az élet minden területén fontos a jelenben és jövőben is.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!