Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz ha Michael Jacksont...

Gáz ha Michael Jacksont hallgatok?

Figyelt kérdés

A barátaim egyfolytában azt mondják hogy mennyire gáz meg b*zis hogy Michael Jacksont hallgatok. Tényleg gáz lenne?

17/F

2022. jún. 20. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Ha csak azt hallgatsz, akkor az minimum furcsa. De ha mást is, akkor no prob.
2022. jún. 28. 19:40
 12/15 anonim válasza:
23%
Olyan gáz, mint az orosz foldgaz
2022. aug. 2. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
gaz gaz, nem. Ha gaz lenne akkor is hallgatnad nem? Azert hallgatod mert szereted hallgatni, nem azert mert nem gaz lol
2022. okt. 4. 11:14
 14/15 anonim ***** válasza:

#3 és #4 michael nem szerette a jacko nevet mivel emlekeztette a “gunynevere”

Kérdező szerintem egyaltalan nem az inkabb az ciki hogy ezt megkerdezted(nem bantasbol mondom)

Mindenki azt halgat amit akar akar hetero akar meleg. Mochael jacksont sem csak melegek halgatnak. 2023 van en pedig 13 eves vagyok es hatalmas mjj rajongo vagyok

Visszaterve a kerdesre nem ciki es orulok hogy mas emberek is vanna hatarainkon bellul akik szeretik(:

2023. nov. 7. 07:19
 15/15 anonim válasza:
46%
Szerintem semmi gond sincs ezzel és nagyon nem bu*is. Szerintem ha Jackson-hallgatsz akkor jó az ízlésed
2024. máj. 19. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!