Lehet a főnököm rájött hogy nem én voltam a rossz munkaerő?
Három évig dolgoztam egy részlegen ahol lehetőségem szerint jól végeztem a munkám.
Az ottani csapat vezetővel nem voltam túl jobban de nem volt köztünk csak egyszer kétszer szóváltás.
Egyik kollégám sokszor alám vágot de ennek ellenére próbáltam bizonyítani és megfelelni. Azt hittem jobb lesz mert nyugdíjba ment a vén banya de nem jött helyette pár fogyatékos és egy roma származású hölgy aki első napokban már beszólt de úgy voltam vele nem akarok balhét. Aztán egyik nap elkezdett kiabálni velem és azt mondta megver én nem hagytam magam.
Ebből lett egy ügy de egy hét alatt nem történt semmi.
Aztán egy nap munka végzés előtt 10 percel szólt a nő hogy nem kellek a csapatba.
A nagy főnök átt tett máshová de ott meg olyan szemét rosszindulatú emberek dolgoznak hogy lelkileg kivagyok.
Lehet direkt rakott közöljük.
A lényeg hogy a régi csapatban gondok vannak. Nem úgy dolgoznak vèrszemet kaptak amiért ők maradtak ott.
Közben pedig hallom mi megy most ott.
A főnököm érdekesen nézet egyik nap. Aztán mikor anyag kiadásért mentem ő akarta intézni közben a raktáros dolga és ő mondta neki többször hogy nem szükséges ő elintézi.
Olyan mintha velem akart volna beszélni.
Lehet most derült ki ki dolgozott és ki nem.
Mivel onnan elküldtek az új csapat már úgy fogadt hogy nem jó a munkám.
Hány évig szándékozol ott maradni?
Képezd, fejleszd magad és állj odébb.
Nem tudom hány éves vagy, de sose késő.
Ha pedig fiatal pályakezdő, oké, ugródeszkának jók az ilyen helyek eleinte, ám mielőbb el kell indulni a következő lépcsőfokra.
Biztosan rájött. De hát már midnegy... ha visszarak akkor meg fogod kapni, hogy "na visszanyalta magát". Szóval fel kellene robbantania azt a csapatot és újraszerveznie. Ha lehet vele beszélni, akkor próbáld meg. Ha nem, akkor keress másik munkahelyet.
Nekem annyival volt könnyebb, hogy egyből kirúgtak, nem rakosgattak sehova. Aztán később találkoztam a volt főnökömmel és mondta, hogy nagyon megbánta. De hát addigra már bedolgoztam magam máshol.... nem akartam visszamenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!