Sok idősebb nő miért akar úgy kinézni mint egy tini vagy a lánya?
Félelem, valami más kompenzálása. Általában ez a 2 ok.
Ennek ellentetje is létezik: kölök, de idősnek akar kinézni xD
Mindig vannak ilyenek, ám mivel személy szerint nem érint a téma (se engem, se téged valószínű), hagyd rájuk a dolgot, felesleges ezen agyalni.
Teljesen természetes emberi tulajdonság. Az ember persze megmosolyogja, ha mondjuk egy ráncos öregasszonynak a hosszú hajában pink masni van, tüllszoknya, ki van festve veszettül stb.
De ismerek nem egy olyan nőt, aki hetven körüli, és nagyon jól néz ki, nem válik nevetségessé. És kora ellenére nagyon fiatalos. Naponta sportol pl.
Az életünk véges. Nem mindenki tudja ezt könnyen venni. Van aki öncsalásba menekül. Nem, még nincs itt a vég, csinos nő vagyok, jó pasi vagyok…
No meg hiúság is. Hogy ismert embereket hozzak fel: Koós felvállalta a korát, ősz haját nem próbálta festeni. Torgyán, Korda vicces a fekete hajával. Férfi kollégám is volt, aki hollófeketére festette a haját, mert a macsó lét múlását nem tudta elfogadni.
MI KÖZÖD VAN HOZZÁ, HOGY KI MIT CSINÁL????
Ki vagy te, a KGB, vagy FBI ???
Szerintem mindenki viselje azt, amiben jol erzi magat. Itt ahol elek, rohadtul nem erdekel senkit, ha a 48 eves MILF bikinit vesz fel, vagy a 21 eves oszre festeti a hajat, es nagymamabugyit hord a jogging alatt.
Kulturaltabb orszagokban nem szoktak az idegenek oltozkodeset figyelni es/vagy dicserni/biralni.
Igaza van a harmasnak, mi kozod hozza, hogy ki mit visel?
5/
Én csak arra voltam kíváncsi vajon miért nem tudják elfogadni a dolgokat az emberek.Kultúráltabb országban is megesnek amit írsz mert ezek emberi tulajdonságok.Nekem tököm ki van már azzal a dumával,hogy csak a magyarok így meg úgy,elárulom neked vannak rossz savanyú emberek vagy rosszmájúak bármely más országban is sőt irigyek is meg sorolhatnám még mik mert ezek emberi tulajdonságok nem magyar.
Utolsó mondatod a legjobb kijelentés és kérdés egyben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!