Mi újság az "ózdi sinterrel" és a "nógrád megyei vámpírral"?
Figyelt kérdés
Csak mert érdekelne :D
Tudja valaki? :D
2010. szept. 19. 18:28
11/21 A kérdező kommentje:
írd be Google-ba hogy Mónika show - Kimaradt
2010. szept. 22. 18:56
12/21 A kérdező kommentje:
ja, durva jelenetre számíts :D
2010. szept. 22. 18:57
13/21 anonim válasza:
van egy pár. Belinkelnéd amiről beszéltek?
14/21 A kérdező kommentje:
ha Googleba keresed, első találat :D 21 perces
2010. szept. 22. 19:22
15/21 anonim válasza:
nah megnéztem, szóval a pasi meghalt? :S
16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, h meghalt volna. Viszont ma tudtam meg (vagyis nem biztos forrásból) de Ági állítólag megint terhes :D
2010. szept. 24. 02:47
17/21 anonim válasza:
Ózdi vagyok . még csak most láttam a kérdést :D hát a zolit nem megölték hanem összejött egy 16 éves lánnyal akit terhes agyonvert ezért leültették és ott felakasztotta magát ..! ez a teljes igazság :) :D csak hogy mindenki tudja .
18/21 anonim válasza:
bocsi elírtam : *terhesen agyon vert.
19/21 anonim válasza:
felakasztotta magát?de tényleg?(különben pont a mónika showban mondta hogy akkor kellett volna felakasztania magát mikor ágit megismerte)szóval erről bővebben írhatnátok, mert azt tudtam hogy életfogytiglant kapott de azt nem hogy önbgyilkos lett.ez nem csak vlami vicc?
20/21 anonim válasza:
nem vicc . már több mint egy éve h meghalt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!