Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szalai Ádám miért olyan nagy...

Szalai Ádám miért olyan nagy szám?

Figyelt kérdés
Kiöregedett, lassú, olyan mint egy lajhár, és többször is elvették tőle a labdát simán. Meg egyedül akarta megoldani a helyzeteket amint hozzákerűlt a labda, pedig simán lepasszolhatta volna ott voltak ketten is hogy segítsenek, de ehelyett egyedül akarja megoldani és cselekbe bonyolódik és így persze simán le is szerelték. Bizonyítani akar de nem tud. Miért van az hogy mindig a kezdő keretben van és nem látja ezt rossi vagy más, hogy ő már kiöregedett? Meg úgy ünnepelteti magát mintha letett volna valamit az asztalra. Meg sztárolják. De egy biztos, én még nem nagyon láttam gólokat tőle vagy jó megmozdulást, és idegesítő a játéka.
2022. jún. 16. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Neki az a feladata, hogy tartsa a labdát, mert a testalkatából adódóan remekül tudja fedezni és sokszor kényszerít ki taktikai faultot, amivel ha előnybe vagyunk, értékes másodperceket nyerünk. 35 évesen mit vársz tőle? Hogy lefussa a védőket és ontsa a gólokat? Így is összehozott már 35 gólt a válogatottban. Nem véletlenül húzott le 12 évet a Bundesligában és Svájc egyik legjobb csapata sem azért vette meg, hogy a kispadon ücsörögjön.
2022. jún. 16. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:
A google szerint 34 éves.
2022. jún. 16. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
és? tölti a 35.-et, de elég szomorú hogy 34 éves és nincs utódja a válogatottban, szerintem ez pont nem őt minősíti, hanem a magyar utánpótlást
2022. júl. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!