Valaki szúrt már otthon a piercinget? Jó lett a vége?
Orr, az arc legérzékenyebb háromzögén belül van.
Varrótű... Sima varrótű vastagsága nem megfelelő, de ha kínozni akarod magad, hajrá.
+sterilizált eszköz és bőrfelület kell, mert elfertőzödhet.
No, és mennyire vagy felkészülve lélekben erre?
A bizonytalan, lassú vagy pl elcseszett irányú szúrás sem fun.
Menj és fizess egy kisebb összeget a szúrásért, mintsem kicsessz magaddal aztán jössz/mész nyivákolni, hogy gond van...
Rengeteg ilyen van...
De nem tudunk mit kezdeni a buta réteggel.
Ne állj be ebbe a sorba...
Sokan a szúrt dolgaikra se tudnak vigyázni, mehfelelően kezelni, hiába mondjuk el részletesen. Tojnak bele.
Fb piercinges csoport bejegyzéseinek zöme panasz, probléma...
Lényegében ugyanaz az 5 kérdés pörög más megfogalmazással.
Te döntésed, ahogy gondolod.
Nem hiszem hogy aktuális de én azért elmondom a tapasztalataimat. Másodjára szúrtam septumot a legelsőt barátnőmnek de az nem sikert. Steril branul tűvel szúrtam és ott basztam el h mivel remegett a kezem nem tudtam normálisan abba a műanyag csőbe rakni a PC-t és ezt nem vettem észre úgy nem tudtuk bele rakni. Neki eléggé verzett és könnyezett is utána meg rosszul lett. Hanyinger és szédülés. Még az este vagyis másnap hajnalban csináltam magamnak itthon miután mindenki elaludt. 2kir álltam neki de nem voltam rá felkészülve és csak 3kor tudtam be fejezni xDD a felkészülés tartott a legtovább mert nem mertem. Nekem nem fájt annyira csak közepén éreztem meg és ott is fajt ilyen 10/6.mostmar másnap van és mivel szüleim nem tudják ezért felfelé forditottam és naponta többször kezelem octaniseptel. De hát elbasztam mert a szúrás ferde lett és még be is gyulladt...
Nem mondom hogy ne csináld otthon mert a te dontesed hogy mit kezdesz a saját testeddel én csak azt javaslom h steril eszközökkel dolgozz mondjuk én se azzal csináltam mégis rá basztam
De a varró tű nem elég vastag ehhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!