Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki szúrt már otthon a...

Valaki szúrt már otthon a piercinget? Jó lett a vége?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szóval nekem úgy szeptember, október körül lett szúrva egy septum, szakember csinalta,viszont mikor közeledett az a nagyon nagy hideg, megfáztam,és mivel folyt az orrom így nem tudott nagyon gyógyulni a szúrás, meg kicsit kellemetlen volt orrot fújni vele,ezért kivettem,és egy éjszaka alatt be is forrt. Most kitaláltam azt,hogy magamnak vissza szurom itthon mert nagyon hiányzik,sima varró tűvel. Valaki aki csinált már ilyet,tud vmi tanácsot adni hogyan csináljam?

2022. jún. 14. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg kockáztatni. Elronthatod, begyulladhat, gennyezhet, fájhat, ráadásul ott van az arcod közepén amit mindenki látni fog. Sosem fogsz normálisan az orrod alá látni és ott úgy matatni hogy az normális eredményű legyen.
2022. jún. 14. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem véletlenül kell képesítés a piercingek szúrásához. Semmi jó nem sülhet ki belőle ha otthon próbálod megcsinálni magadnak. Pláne nem, nem steril és nem professzionális eszközökkel. Ne legyél hülye, ha ennyire szeretnéd, menj vissza és szurasd újra
2022. jún. 15. 03:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Orr, az arc legérzékenyebb háromzögén belül van.

Varrótű... Sima varrótű vastagsága nem megfelelő, de ha kínozni akarod magad, hajrá.

+sterilizált eszköz és bőrfelület kell, mert elfertőzödhet.

No, és mennyire vagy felkészülve lélekben erre?

A bizonytalan, lassú vagy pl elcseszett irányú szúrás sem fun.

Menj és fizess egy kisebb összeget a szúrásért, mintsem kicsessz magaddal aztán jössz/mész nyivákolni, hogy gond van...

Rengeteg ilyen van...

De nem tudunk mit kezdeni a buta réteggel.

Ne állj be ebbe a sorba...

Sokan a szúrt dolgaikra se tudnak vigyázni, mehfelelően kezelni, hiába mondjuk el részletesen. Tojnak bele.

Fb piercinges csoport bejegyzéseinek zöme panasz, probléma...

Lényegében ugyanaz az 5 kérdés pörög más megfogalmazással.

Te döntésed, ahogy gondolod.

2022. jún. 19. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
megspórolod magadnak azt az 5-7000 ft-ot amennyiért szúrná egy profi, hogy majd elkölthesd a dupláját fertőzéselleni és gyulladáscsökkentő gyógyszerekre, illetve orvosi kezelésekre, hogy rendbe hozzák az orrod.
2022. jún. 19. 17:57
 5/6 anonim válasza:

Nem hiszem hogy aktuális de én azért elmondom a tapasztalataimat. Másodjára szúrtam septumot a legelsőt barátnőmnek de az nem sikert. Steril branul tűvel szúrtam és ott basztam el h mivel remegett a kezem nem tudtam normálisan abba a műanyag csőbe rakni a PC-t és ezt nem vettem észre úgy nem tudtuk bele rakni. Neki eléggé verzett és könnyezett is utána meg rosszul lett. Hanyinger és szédülés. Még az este vagyis másnap hajnalban csináltam magamnak itthon miután mindenki elaludt. 2kir álltam neki de nem voltam rá felkészülve és csak 3kor tudtam be fejezni xDD a felkészülés tartott a legtovább mert nem mertem. Nekem nem fájt annyira csak közepén éreztem meg és ott is fajt ilyen 10/6.mostmar másnap van és mivel szüleim nem tudják ezért felfelé forditottam és naponta többször kezelem octaniseptel. De hát elbasztam mert a szúrás ferde lett és még be is gyulladt...

Nem mondom hogy ne csináld otthon mert a te dontesed hogy mit kezdesz a saját testeddel én csak azt javaslom h steril eszközökkel dolgozz mondjuk én se azzal csináltam mégis rá basztam

De a varró tű nem elég vastag ehhez

2022. aug. 6. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én otthon magamnak szúrtam és teljesen hól sikerült de ez szerintem 1 a 10ből vagy mégritkábban sikerül jól. Nekem már előtte volt valamennyi tapasztalatom fül szúrásban. Egyébként saját magamnak septumot szúrni sokkal könnyebb volt mint másnak. Egyszer egyik barátnőm kérte, hát az nem is sikerült jól pedig megpróbáltam de egyszerűen a saját orromat jobban látom és érzem is hogy mit csinálok. Varrótű erre nem jó, branül kell hozzá meg megfelelő fertőtelenítés. És persze bátorság. Ha egyszer nekiállsz szúrni akkor ne percek alatt tuszkold át hanem 1 határozott mozdulattal. Én a szúrást meg se éreztem, utána 1-2 napig még kicsit fájt ha hozzáértem az orromhoz de ennyi. De tényleg ne sajnáld erre az az 5-6 ezer forintot, ha valamilyen pc-n akkor az arcodon lévőkön ne spórolj, mert nyilván azok a legszembetűnőek ha valami rosszul van szúrva.
2022. aug. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!