Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » KRESZ tanfolyam elearning...

KRESZ tanfolyam elearning vagy személyes?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Hatékonyabb? Melyikkel végzel hamarabb?

2022. jún. 14. 00:00
 1/5 anonim válasza:
100%

Szerintem egyéni preferencia függvénye, hogy kinek, melyik fekszik jobban, és attól is függ, mennyire jól felépítettek a felkészítő órák.

Én olyan helyen végeztem (régebben), ahol kifejezetten jó volt a személyes felkészítés - ha esetedben is így lenne, akkor egyértelműen a személyes tanfolyamot ajánlanám, de nem kizárt, hogy vannak olyan iskolák, akik kevésbé jól készítenek fel a vizsgára.

Az biztos, hogy online tanfolyam esetén sokkal több időt is kell magadtól ráfordítani.

2022. jún. 14. 01:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen a személyes. Ott elmondják, mik a lényeges pontok, és mik azok, amiket gyakorlatilag meg sem kell tanulni, mert sem a vizsgán, sem az életben nem találkozol vele.

Személyesen lehet kérdezni ott helyben, e-learningnél maximum telefonálhatsz, de az sem minden oktatósiskolánál van.

Jellemzően egyébként az e-learningesek bukási aránya nagyobb, és sokan a 3-4. bukás után ülnek be a jelenléti tanfolyamra.

2022. jún. 14. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Én elearning útján végeztem. Teljesen jó az E-Titán, azt mondom, hogy le a kalappal a csapat előtt, aki mögötte áll, mert tényleg egy összeszedett, jól érthető tananyagról van szó.

Viszont! Így önfegyelemre is szükség van. Én sokkal nehezebb szánom rá magam a tanulásra, ha úgymond kötetlen a dolog, mint amikor megmondják, hogy na, délután 3-ra lesz szíves mindenki bejönni, és közben kérdezget is a tanár. Mondjuk a KRESZ-hez szerintem eleve mindenkinek nagyobb motivációja van, mint pl. egy statisztikához.

Személyesen továbbá olyan kérdések is felmerülhet, amire a tananyag nem tér ki, de mondjuk neked, vagy valamelyik tanulótársadnak eszébe jut.

2022. jún. 14. 10:26
 4/5 anonim válasza:
100%
Full kategóriás jogosítványom van és az összes tanfolyamot online végeztem a motortól egészen a buszig mindent.Egyrészt az hülyeség,hogy online több időt kell magadtól elvenni,mert te magad osztod be az időd.Megkapod a szoftvert és van rá 3 hónapod,hogy megcsináld.Ha csak hétvégén van időd 2-3 órát foglalkozni vele,akkor 2-3 órát foglalkozol vele,ha több,akkor több.Minden témakör (modul) végén egy modulzáró kis kvíz,ahol kérdéseket tesznek fel az adott témakörből.Ha ez sikerül,akkor csinálhatod a következőt témakört,majd megint egy kvíz és így tovább.Ha az egészet megcsináltad a végén van egy próbavizsga,amit ha sikeresen megcsinálsz, akkor az a vizsgára való igazolás is egyben,hogy te elvégezted a tanfolyamot és ezzel jelentenek be vizsgára.Ez a próbavizsga egyébként ugyanaz,mint a rendes vizsgán tehát gyakorolhatsz is vele korlátlanul,amíg benne vagy a 3 hónapban.A személyes oktatás nem tudom milyen,mert sosem voltam,de úgy érzem jól megtanultam a KRESZ-t,szóval,ha nem vagy egy kaktusz szintjén,akkor biztosan menni fog.Pl: ha a töri jól ment,akkor ez sem fog kihívást jelenteni,mert itt is csak le kell ülni és figyelni és tanulni.Sok Sikert!
2022. jún. 15. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire van kedved tanulni.

Egyébként jó az E-Titan, nekem most volt 2 hónapja, pár hét alatt végigmentem az egészen.

2022. jún. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!