Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy lejelszavazni...

Hogy lehet úgy lejelszavazni a gépet hogy ne lehessen feloldani az f8-as gomb nyomogatásával? Van valaimiféle program? Vagy mi?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
ez komoly? az F8-cal már bárki fel tud lépni a gépemre? ezt magyarázd már el jobban, errő még nem is hallottam
2010. szept. 19. 15:59
 2/6 A kérdező kommentje:
hát igen!! :D mert ha lejelszavazzák a gépet , ahogyan én is akarom, fel lehet oldani az f8-as gombbal, ha sokszor megnyomod, ahogyan a TILTOTT SZEMÉLY teszi :D:D nah és nem tudom hogyan kéne, miféle programmal vagy akármilyen eljárással is ezt megakadályozni:D
2010. szept. 20. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez komoly?:O És ha nyomogatom XD az f8 gombot akk utána milesz?XD:P Apu úgyis jelszót rakott a gépre-.-"
2010. szept. 28. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen! A win indulása előtt nyomogatod az "F8"-at, és a progi csökkentett üzemmódban tölti be magát, és onnan már a tied a gép! Ha egyéb módon nincsenek levédve a mappák, másolhatod, megnyithatod stb. őket!
2010. szept. 28. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy lenne ez ellen progi, meg nem is lenne jó ötlet! Ugyanis ezt direkt azért csinálták, hogy ha valami zűr van a géppel és nem indul rendesen, akkor legalább a csökkentett móddal be tudj lépni. Bootolás közben kell az F8-at nyomogatni
2010. szept. 29. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Jóó de a nagybátyám folyton poker játékokat tölt le a gépre amik totál lelassítják ..... ha kitörlöm, újra felrakja őket.... Nem tudok mit csinálni!!! Pedig ez az egész gép az enyém... én kaptam.... és ide sem enged.... Ki nem állhatom!!! MIT CSINÁLJAK???
2010. szept. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!