Hol tudnék home office munkát vállalni, úgyhogy ne keljen bemenni?
Figyelt kérdés
Igazából én egy nagyobb faluba lakok, de a környéken nincs semmi munka lehetőség, vagyis van de az gyár, vagy ilyen nagyobb üzletekben eladó / árufeltöltő.
Létezik olyan home office, esetleg Pesten, ahol tudok munkát vállalni anélkül, hogy be kéne mennem?
Informatikai szakon végeztem, ha esetleg tudtok akkor nagyon meg köszöném ha küldenétek.
2022. jún. 7. 19:39
11/12 anonim válasza:
#9 Úgy értettem, hogy direkt 300 km-re lévő városban keresel állást.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem ott keresek, bárhol az országban de ami megfelel az sajnos mindig messze van. Nincs tapasztalatom sajnos, így sehová nem vesznek fel 1 éve végeztem, első munkahelyemen voltam 1 hónapot és elküldtek mert túl fiatal vagyok. Akkor ilyenkor?
2022. jún. 8. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!