Melódiákra szeretnék regisztrálni, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Már egy ideje regisztráltam, és jelentkeztem egy munkára, de időközben rájöttem, hogy előtte be kéne mennem az irodába is jelentkezni? Először is, mekkora baj, hogy regisztráció nélkül jelentkeztem a munkára? A második pedig, próbáltam időpontot foglalni az irodába, de amint elfogadtam az általános dologat és megerősítettem a covidos dolgokat, rámentem arra, hogy küldés, de konkrétan nem tudtam időpontot foglalni. Ezzel kapcsolatban akkor ők fognak később megkeresni? Ezt azért kérdem, mert egész nap lassú az oldal, és sokszor nem is jó.2022. jún. 7. 18:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!