Rádió 1 kívánságműsorban milyen zenéket lehet kérni?
Gondolom nem lehet pl mulatós zenét kérni, arról hallottam már hogy van egy playlistjük, amiről lehet kérni zenét, de ezt hol találom?
Válaszokat előrebis köszönöm.
A playlistjük lehet, hogy fent van az interneten.
De nem tudom pontosan, hogy tényleg így van-e.
5-ös vagyok.
Sajna ez a része már marketing. Nem a régebbi zenék vannak lenézve, hanem a hallgatók.. Mert ők mindenáron azt szeretnék tolni, ami az előre összerakott műsorlistában van.
7: Tökéletes szabadkezet nem szabad adni a hallgatóknak, mert abból gyorsan káosz lenne. Gondolj csak arra, amikor van egy buli és mindenki dj akar lenni. Egyik a rockot szereti, másik a retró zenéket, a harmadik a mulatóst. Ha nincs aki ezt az egészet kézben tartja, akkor összevissza fog szólni minden és senki nem fogja igazán jól érezni magát. A Rádió 1 egy (relatív) fiataloknak szóló csatorna akar lenni, tehát semmi helye rajta a retró zenének. Már csak azért sem, mert van direkt erre egy másik rádió.
Ettől függetlenül a Rádió 1 tényleg egy, a 2000-es évek elején leragadt szakembergárda terméke. Nem értik az új irányokat, trendeket, nem tudják megszólítani a fiatalokat (mondjuk ez nem egyedi), sőt, igazán fel sem ismerik a hallgatói igényeket. Valamikor régen ezt így csinálták nyugaton, ezt tanultuk, ezt tudjuk ma is, ide pedig konkurencia nélkül "jóvanazúgy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!