Nemtom2222220202 kérdése:
Bet365 más hangon telefonálás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17
éves vagyok,felregisztráltam betre anyum adataival regisztrálnom.
Már utaltam ki-be pénzt
Viszont ma egy számla zárolás végett hívnak fel..(miután nagyobb összeget nyertem) ha a számla adatokat megadom,akkor nem kötnek bele a kicsit férfias hangba? Próbálom elvékonyítani a hangom 😂
Viszont anyum nem ér rá jelenleg majd 30-45 perceket beszélni.
2022. jún. 2. 06:36
1/3 anonim válasza:
Az elején legyen ott, tisztázza magát, és mondja meg, hogy te vagy a megbízott.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fogadták el, holnap újra hívnak,akkor már ő fog beszélni, remélem nem mond olyat ami miatt nem oldják vissza a fiókom. A szerencsejáték függőség témával keresnek,hogy önértékelésnèl elvileg igenre nyomtam valamire, pedig 100% biztos vagyok hogy minden"nem " válasz volt. Bonyolult a számla zárolás feloldása?
2022. jún. 2. 20:58
3/3 anonim válasza:
Mi lett?
Annál a tesztnél ha egyet elcseszel akkor elővesznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!