Szerintetek hany cm leszek nagykoromban, ha most 13 es fel eves fiu vagyok es 150 cm?
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 15:02
1/4 anonim válasza:
ezt nem lehet elöre tudni , szomszédunk pl koraszülött volt majdnem meghalt meg gyerek korában is ö volt legsoványab legkisseb és aztán kamasz korában hirtelen olyannyira helyre jött hogy most 110kg/190cm magas
2/4 anonim válasza:
Ha jól tudom a fiúk 16-18 éves korukban is nőnek. Én lány vagyok, és pont az a bajom hogy 13 évesen 172cm vagyok. Am ez attól is függ hogy a szüleid milyen magasak meg ilyesmi.
3/4 anonim válasza:
Semmit nem lehet előre sejteni... simán lehetsz 180 centi, akár egy év alatt is, de még úgy is, hogy eltelik még egy év és közben csak két centit nősz. Ne foglalkozz ezzel most, úgyse lehet befolyásolni... persze annyit megtehetsz, hogy ha lehet, akkor 24 éves korodig (addig fejlődik a szervezet) ne fogyassz alkoholt meg cigit meg hasonlókat, az segít abban, hogy ne maradj 150 centi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!