Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki felrak jofogásra...

Ha valaki felrak jofogásra egy biciklit, én elmegyek és megveszem és ugye általában erről semmi papír nem szokott lenni, elhozom és másnap az illető bejelenti hogy ellopták a biciklijét (ugye amit megvettem) azt hogy tudom bebizonyítani hogy ?

Figyelt kérdés
megvettem tőle? mert ugye papírok nincsenek hogy én megvettem tőle, neki pedig lehet van róla papírja de azt nem adta hogy ezzel vissza tudjon élni
2022. máj. 23. 18:11
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
100%
Tipikusan alkalmi adàsvételi szerződéssel, szàrmazàsi papírokkal.
2022. máj. 23. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

De, általában ír az ember adásvételit. Mindenről. Elektronikai eszközről, bicikliről, mindenről, amipárezernél értékesebb.

Az lehet, hogy te nem írsz, de ez a te hibád.

Elég egy papírfecni két névvel, szigszámmal, dátummal és hellyel, termék tipusával és szériaszámával. Három perc, és rengeteg szartól kíméled meg magad akár eladóként, akár vevőként.

2022. máj. 23. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
De van róla legalább levelezés, nem?
2022. máj. 23. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!