Valaki letudná írni hogyan müködik a Tippmix / hogyan kell tippmixelni ? Bele szeretnék kezdeni (azért nem viszem tulzásba) egy csapatra szeretnék tenni szerdán a Roma v Feyenoord meccsre.
Figyelt kérdés
A focicsapatokat nagyon jól ismerem sokszor szoktam tanácsot adni ismeroseimnek kire fogjanak általában sokszor bevállnak a tippjeim. Igazából maga a folyamatra hogy hogyan kell kitölteni egy szelvényt, meddig lehet felvenni a nyereményt stb stb.2022. máj. 22. 20:18
11/15 anonim válasza:
Épp mostantól látszódik a neved mellett a pipa, hát ez az 1/5 igen csak hűen tükröz :D
12/15 anonim válasza:
Ez mèg nem vàltoztat az igazszágon😉nem vagy te sem nyereséges,csak szeretnél😂
13/15 anonim válasza:
Oké Főni, egy ilyen jött ment 20%-os senki biztos meggyőzi a kérdezőt bármiről is.
14/15 A kérdező kommentje:
Amugy csak szolok nyertem egy 10 ezret mert 5 ezret raktam rá 🙂😊 (nyilvánvalóan nem fogok állandoan nagy tétben játszani csak ugye Mourinho nem arról híres hogy elveszt egy finálét).
2022. máj. 28. 18:34
15/15 Dzsoki válasza:
Stimmelhet. Meg aki angol-magyar meccset magyar győzelemre vette,bizony sokat kaszálhatott. Többségünk,nem látta reálisnak a meccs előtt. A női polóban,reális volt az ezüst,a fiúkat azért a négybe vártuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!