A WC tartályban milyen víz van?
Figyelt kérdés
A mai nap láttam egy videót ahol a sört a wc tartályban hűtötték le, azon kezdtem filózni hogy abban rendes víz van mint a csap víz vagy egyéb pl kicsit koszosabb víz?2022. máj. 15. 20:15
1/8 anonim válasza:
Ugyanaz a víz, ami a csapból is jön.
3/8 anonim válasza:
És szerinted egy házba két külön csővezetéken megy be a víz?
Egy a tiszta víznek, és egy a kicst koszosabbnak?
Vagy a vízmű 2 külön hálózatot épít ki egymás mellett, csak azért hogy az legyen miből tölteni a WC tartályokat?
4/8 anonim válasza:
Létezik szürkevíz hasznosítás. De a gond inkább az, hogy bacitenyészet lehet a tartályban. Ha lemosod utána a sört, nem veszélyes szerintem.
5/8 anonim válasza:
Fú hát kezdem érteni miért válaszottátok meg a fideszt megint... :D Hát milyen víz lenne benne te hombárfejű?
(ok, vannak olyan házak ahol van külön iparivíz rendszer, de hcsaládi házban, lakásokban, irodaházakban nincs)
6/8 anonim válasza:
Csak a magyarok ilyen hülyék, más országban ez egy értelmes kérdés lehet.
Nálunk meg hajrá Fidesz!
Nem lesz itt soha se naperőmű, se szürke víz. Így mulatunk mi. Ja, meg kikövezett ligettel és szigettel.
7/8 anonim válasza:
Azért van a tartályban normál csapvíz, mert ha másik lenne és az persze olcsóbb is lenne, akkor a hülye magyar abból főzné a vasárnapi húslevest... mint a HTO esetében... menne a vízszűkítés :DDDD
8/8 anonim válasza:
Nálam abban kúti víz van, a csapokban vezetékes. De általában ugyanaz, mint a csapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!