Hogyan tudom fel oldani a korlátozást facebookon?
Figyelt kérdés
Véletlenül rá mentem hogy korlátozás de azóta nem tudok neki írni.2022. máj. 14. 09:02
1/8 anonim válasza:
Ha a Facebook leblokkolta a profilodat, akkor azt te semmiképpen sem tudod feloldani.
Ez olyan, ha én dobtam bele a halat a vízbe, akkor csak nekem ugrik ki.
Szóval ha ők blokkolták le a profilodat, akkor csak ők is tudják feloldani.
2/8 anonim válasza:
Úgy erted, hogy letiltottad valakit?
Beallitasoknal kell keresni, hogy fel tudj oldani
3/8 anonim válasza:
Na most várjál, ha viszont te tiltottál valakit le a Facebookon, akkor:
Adatvédelemi Beállítások-> Tiltás-> illető neve mellett a feloldás opció.
És kész is.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem le tiltás hanem messengeren belül van olyan , hogy ha hosszan ra nyomok valakire ki irja h pl archiválás törlés és van most mar olyan ,hogy korlátozás sajnos arra nyomtam rá és így nem tudok neki üzenetet írni
2022. máj. 14. 18:09
5/8 anonim válasza:
Akkor mégegyszer nyomj rá a messengerben ugyanúgy hosszan a nevére és nyomd meg ugyanazt az opciót és úgy vissza tudod csinálni.
6/8 A kérdező kommentje:
De nem találom , mert messengeren azonnal el tünik
2022. máj. 14. 20:30
7/8 anonim válasza:
A messenger keresőjébe írd be az illető nevét, ne a Facebook keresőbe, hanem a messenger keresőjébe és akkor ott megtalálod az illetőt és vissza tudod vonni a korlátozást.
8/8 anonim válasza:
Helyesírás! Rámentem, feloldani,mert az igekötő közvetlenül az ige előtt áll. De ha van köztük egy másik szó is, akkor három szóba írandó: fel fogják oldani, fel szokták oldani stb.Mert nem a fel fogják tartozik együvé, hanem a feloldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!