Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Számoláskor Ti is látjátok...

Számoláskor Ti is látjátok magatok előtt a számokat? Normális vagyok?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk 70+40-et összeadok, agyamban vizuálisan megjelenik a függőleges számsor kb. 60 - 150-ig, és én elképzelem ahogy a 70-hez hozzáadódik a 40, és hogy 10-el túl is lóg a százon, = 110

Ugye más is számol így? Ismerőseim csak furcsállották ezt, meg nevettek:)

2010. szept. 17. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem így számolok, de örülj a képességednek, vizuális vagy, lehet a memóriád is az, ezzel bármennyi anyagot simán tanulhatsz. Nekem is jól jött volna az egyetemen egy ilyesmi képesség :DD
2010. szept. 17. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ,mert az egyik osztálytársam elvileg

ha megakar tanulni Például.:Tőrténelmet.

Akkor ő is persze átolvassa a dolgokat ,de vizuálisan

is rőgziti.De te tényleg teljes éleségben láttod a számokat?Mert ha igen akkor tényleg őrűlj a képeségednek.

Láttam a tv-be ilyen embereket akiket vagy a genetikai dolguk mássab vagy csak az agyukba van egy őszekőtetés

Például szerintem: MEMORIA - Vizuális kőzzőti őszekőtetés.

2010. szept. 17. 15:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Ahogy Te felidézel gondolatban egy múltbeli eseményt a szemed előtt, nekem hasonlóan tisztán jelennek meg a számok.

Amúgy töriből/magyarból nagyon gyenge voltam, de azok a tárgyak amiben van logika, mint a matek, fizika, kémia, programozás ez nekem vizuális alapon ment, és nagyon jól.

Örülni, örülök neki persze. Csupán kíváncsi vagyok másnál ez hogy megy.

2010. szept. 17. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Furcsa mivel a reál tárgyak amikben jó vagy elég messze állnak a vizualitástól.
2010. szept. 17. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Háh ez baromi jó :D nekem is kell ilyen :D
2010. szept. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!