Hol lehet beállítani a kezdőlapot?
milyen böngészőt használsz? én firefoxot, itt pl úgy kell, hogy eszközök / beállítások / általános -> és kezdőlaphoz beírod ,hogy www.google.co.hu
de sztem a többi böngészőnél is így van , vagy hasonlóan.
amúgy meg mintha rémlene olyan régebbről , hogy volt ott a google-nel hogy állítsa be kezdőlapnak, de most nincs ott nekem . na mind1 , remélem sikerül .
Az Operánál menü-beállítások-kezdőlap.
Amúgy a firefox egy rakás szar,a google crom egy hányadék,az ie meg bohócoknak való.
Térj meg az Operához megtévedt bárány,mert ez az Istenek Böngészője.
49%-os! Te milyen egy bunkó vagy, már ne is haragudj, hogy szóvá teszem!
(Ja, és nyugodtan lepontozhatsz a beszólásomért! -.-)
14:28
Nem pontozlak le,mert beléd még a golyó is kár.Inkább a kérdésre válaszoltál volna,de ahhoz sötét vagy.Ha azért jársz ide hogy személyeskedj,akkor inkább menj chatelni.Ott biztos örülnének ilyen egyszerű gyereknek mint te.
Kösz! Te meg kötekedésből vagy nagyon nagy. Legalábbis nagyra tartod magad mert beszólsz másnak, de úgy látom, hogy értelmes választ te sem tudtál adni a kérdésre, csak fikázol -.-
Ennyi! :)
82% - 86% ?
Máskor ne bújj más háta mögé.Ez annyira jellemtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!