Svédország vegyes házasság engedélyezett?
Életemben nem hallottam olyant, hogy nemzetek házasodtak volna, pedig nem vagyok mai darab. Néhány országban, ahol idióta, szarházi, görény diktátorok uralkodtak, volt olyan a történelem során, hogy megszabták, ki-kivel.
Pl. Dél-Afrika. Svédországban a melegek együttélése megengedett, örökbe fogadhatnak gyerekeket, megkülönböztetésük tilos, házasságot köthetnek.
Civilizalt orszagban nincs ilyen, hogy 'vegyes hazassag'. Hazassag van es kesz, mindegy milyen borszinu, szarmazasu, adott esetben nemu a ket hazasulando.
A 'vegyes hazassag' egy burkoltan rasszista kifejezes arra, hogy ket, nem azonos 'szarmazasu' vagy borszinu ember kot hazassagot, a naci idokben meg a zsido es nem zsido kozotti hazassag is ilyennek minosult.
Pontosan mit is akartal kerdezni?
Kérdező, konkrétan semmi infód erről, vagy mit szeretnél megtudni???
Hol van egyáltalán olyan, hogy különböző nemzetiségűeknek tilos lenne a házasság...? Nem értem a kérdést...
... amúgy a nemzetek sehol nem házasodhatnak... :-DDD
Csak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!