Hol vannak jó kis tematikus térképet?
Olyan oldalt, linket, képet, bármit tudnátok esetleg küldeni amin Magyarország hegységei vannak rajta, de tematikusan....
Szóval kellene a koruk/kialakulásuk ideje, meg ezen kívül a jellemző felépítő anyaguk / kőzetük.
Vizsgához kellene. Az sem gond ha külön térképen vannak, de a legjobb lenne egyben. Próbáltam keresni, de nem igazán találtam jót / használhatót.
Mihamarabbi válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
hát az a bajom igazából, hogy az atlaszaimban nem teljesen derül ki egyértelműen, hogy hol milyen kőzet is van, milyen eredetű....
és emiatt irtam ki ezt a kérdést, hogy hátha tud valaki küldeni (hogyha nem is térképet), de valami összefoglalo táblázatot.... és akkor legalább ezzel sem kellene vesződnöm úgymond.
Köszönöm a segítségeket!
Hát am teljesen igazatok van... xd
Tényleg gondolom benne van minden a könyvben meg a wikin is... Elvégre is a mai világban már minden fent van a neten....
Csak arról van szó, hogy amikor hasznos dolgot szeretne az ember, nem akarja "felesleges "dolgokkal húzni az időt, akkor azokat úgy veszem észre, h sajnos sokszor nem kapja meg.
És ez csak egy példa.... Nem akarok itt hisztizni, még mielőtt bárki is leallitana, nem vagyok olyan. De tényleg kérlek javitsatok ki hogyha tévedek, v most nagy faszs@got mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!