Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg vannak férfiak akik...

Tényleg vannak férfiak akik hisznek ebben a pua hódításban és egy csomó pénzt otthagynak ilyen "tanfolyamokon"?

Figyelt kérdés
De vajon sikerük is van a nőzésben az olyan férfiaknak akik részt vesznek ilyenen? Én hülyeségnek találom, szerintem az ilyet nem lehet tanítani, vagy betanított szövegek alapján csajozni. Akkor már inkább menjen el az ember egy pszichológushoz ha gondja van vagy valamilyen önfejlesztő terápiára
2022. máj. 5. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Vannak, mert nem lenne PUA képzés érdeklődés és balekok hiányában. Ugyanilyen a motivációs előadó kóklerség, innen pedig már csak egy lépés az ezoterikus bullshittől a vallásokig eljutni és a templomban adakozni egy kitalált lénynek.
2022. máj. 5. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Akik ilyenen vesznek részt, azok NEM férfiak, hanem incelek és semmi esélyük nöket meghódítani. A PUA-val még kevésbé, ritka undorítóak.
2022. máj. 5. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első igazán megérdemelné, hogy a kitalált lény elpusztítsa. Remélem meg is teszi! Ámen!

A pua képzéseknek szerintem annyiból van értelmük, hogy megtanítják, hogyan alázd meg a nőket. Nagyon sok nő szereti és igényli, ha megalázzák, szóval működhet.

2022. máj. 5. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:

tessék, itt egy díszpéldány bizonyítéknak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1172..

2022. máj. 5. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
hogyne lennenek. aztan a rafoksabbja hamar rajon hogy not nem lehet igy szerezni, de siman lehuzhat mas pasikat akik ezt (meg) nem tudjak
2022. máj. 5. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:

A kitalált lények nem tudnak pusztítani, mert nem léteznek.

Ha úgy írtam volna, hogy 'azok a gyenge emberek, akik nem tudnak/mernek saját magukban hinni és bízni abban, hogy képesek valamit megcsinálni önerőből is, azok fordulnak ilyen kapaszkodókhoz - akik/amik majd jól kihasználják a naivitásukat', te is egyet értettél volna. És legfeljebb tagadásban maradsz, hogy a vallás/horoszkóp/mágia/szerelmi kötés/motiváció/PUA/ sem szól másról, mint a befolyásolható emberek megvezetéséről, kihasználásáról és lehúzásáról.

Gyenge ember vagy te is, mert másra bíznád a piszkos munkát a halálomat kívánva, ahelyett hogy te magad hajtanád végre. Hiszen ha valaki nem ért velünk egyet és mást mer gondolni, kínhalállal kell pusztulnia. Rámen!

2022. máj. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!