Elfelejtett freemail email vissza allitasa? 22L
Figyelt kérdés
Tudom hulyen hangzik, nem a jelszot felejtettem el hanem az email cimem amit snaphez hasznaltam azt vissza lehet valahogy szerezni? bizonsagi kodot allitottam arra emlekszem2022. máj. 4. 01:21
1/10 anonim válasza:
Ilyen kérdéshez minek kell megosztani hogy hány éves vagy és milyen nemű? Felesleges szerintem.
Ha nem tudod az emailedet akkor felejtős, hacsak nem állítottál valami biztonsági emailt hozzá amire emlékszel.
2/10 anonim válasza:
22 éveseknek nem lehet, főleg ha lány
4/10 A kérdező kommentje:
#2. Akkor 82éves vagyok és hím.
2022. máj. 4. 08:33
5/10 anonim válasza:
Mostantól egy papírra írd fel minden bejelentkezési neved, jelszavad, kódod és tartsd olyan helyen, ahol mindig megtalálod.
6/10 anonim válasza:
Nincsen meg egyetlen régebbi leveled sem?
Ja, hogy nem is használsz levelezőt... akkor kérj meg valakit, akinek írtál levelet, hogy küldje vissza (másik címedre), és abban benne lesz az e-mail címed is.
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Rejtett email cimem van, icloud ami folyamatosan general egy sajatos email cimet mert regen facebook profilt es instagram profilom is feltortek, azota ovatosabb vagyok, ezek az email cimek meg vannak a levelezesekbe mint alternativ de nem engedelyezi ezzel, az eredeti emailt keri es nem fogadja el a masodlagos emailt sem. Nemtudom hogy tortenhetett hiszen evek ota hasznaltam, csak mar az utobbi idoben csak face-iddel igazoltam magam a telefonon, most pedig keszulek valtas volt es igy ez bukott mert az icloudbol a jelszavakat es emaileket nemtudtam ugye at rakni.
2022. máj. 4. 11:12
8/10 anonim válasza:
Akkor írj nekik, és majd nyilván kérnek pár adatot rólad, utána visszakaphatod.
9/10 anonim válasza:
Ha megírod, hogy a jelszót tudod, biztos, hogy könnyebb dolgod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!