Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elfelejtett freemail email...

Elfelejtett freemail email vissza allitasa? 22L

Figyelt kérdés
Tudom hulyen hangzik, nem a jelszot felejtettem el hanem az email cimem amit snaphez hasznaltam azt vissza lehet valahogy szerezni? bizonsagi kodot allitottam arra emlekszem
2022. máj. 4. 01:21
 1/10 anonim válasza:
61%

Ilyen kérdéshez minek kell megosztani hogy hány éves vagy és milyen nemű? Felesleges szerintem.

Ha nem tudod az emailedet akkor felejtős, hacsak nem állítottál valami biztonsági emailt hozzá amire emlékszel.

2022. máj. 4. 04:10
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
22 éveseknek nem lehet, főleg ha lány
2022. máj. 4. 06:46
 3/10 anonim válasza:
2.Miért nem?
2022. máj. 4. 08:27
 4/10 A kérdező kommentje:
#2. Akkor 82éves vagyok és hím.
2022. máj. 4. 08:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Mostantól egy papírra írd fel minden bejelentkezési neved, jelszavad, kódod és tartsd olyan helyen, ahol mindig megtalálod.
2022. máj. 4. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen meg egyetlen régebbi leveled sem?

Ja, hogy nem is használsz levelezőt... akkor kérj meg valakit, akinek írtál levelet, hogy küldje vissza (másik címedre), és abban benne lesz az e-mail címed is.

2022. máj. 4. 10:22
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Rejtett email cimem van, icloud ami folyamatosan general egy sajatos email cimet mert regen facebook profilt es instagram profilom is feltortek, azota ovatosabb vagyok, ezek az email cimek meg vannak a levelezesekbe mint alternativ de nem engedelyezi ezzel, az eredeti emailt keri es nem fogadja el a masodlagos emailt sem. Nemtudom hogy tortenhetett hiszen evek ota hasznaltam, csak mar az utobbi idoben csak face-iddel igazoltam magam a telefonon, most pedig keszulek valtas volt es igy ez bukott mert az icloudbol a jelszavakat es emaileket nemtudtam ugye at rakni.
2022. máj. 4. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írj nekik, és majd nyilván kérnek pár adatot rólad, utána visszakaphatod.
2022. máj. 4. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megírod, hogy a jelszót tudod, biztos, hogy könnyebb dolgod lesz.
2022. máj. 4. 11:53
 10/10 NTBS ***** válasza:
Írj a szolgáltatónak.
2022. máj. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!