Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Budapesten melyik kerületben...

Budapesten melyik kerületben vannak könyves ládák / dobozok, ahol lehet leadni a megunt könyveket, mások meg ingyen kiveszik? (Bővebben lent!)

Figyelt kérdés

Wekerletelepen például van egy könyves szekrény, ahol bárki beteheti a könyveket. Akinek kell, levehet egyet-kettőt. Én eddig a Hattyú utcai könyves ládába tettem, ami két pad között volt felállítva. Tegnap is arra jártam és már nem volt ott, ami nagy csalódás volt számomra. Wekerletelep meg nagyon messze van nekem. A Hattyú utcába havonta egyszer-kétszer járok, ezért volt lehetőségem betenni a könyveket.

Tudom, sokan azt fogják javasolni, hogy próbáljam meg a könyvtáraknál, antikváriumoknál vagy a mozgó könyvesboltoknál. Korábban ezt tettem, de sehol nem kell nekik -még ingyen sem. A jelenlegi könyveim nem igazán jó állapotúak. Egyiknek a lapjai kicsit hullámosak, a másiknak erősen karcos a gerince, a Danielle Steel könyv meg nem kell senkinek. Ezért eladhatatlanok. Nem vagyok az a könyvkidobós fajta - szelektív kukába se tenném!

Ezért kértem segítséget, hogy hol találok ilyen könyvleadó helyeket.

Előre is köszönöm! :)

#könyv #Wekerletelep #könyvláda
2022. máj. 1. 09:49
 1/1 anonim ***** válasza:
50%
Ha sérült a könyv, akkor már sehol nem veszik át. Ezek a szelektívbe valók, ahol újra felhasználják, és könyv lesz belőlük. Ne legyen bűntudatod, hogy beteszed. A könyvtárak is minden évben selejteznek.
2022. máj. 3. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!