Hogyan lehetnék nyitottabb, cserfes, kicsit "hülye"?
Hát az a helyzet,hogy nem vagyok egy nagyon szórakoztató egyéniség szerintem,mások véleményét nem tudom:)Túl komoly vagyok,és sokszor nem tudok csak úgy hülyéskedni,mint a többiek.Egy kicsit zárkózottabb is vagyok,nincs bátorságom odamenni másokhoz.ezen lehet változtatni?Úgy szeretnék én is hülye lenni:D
16/L
énisugyanigy vagyok ezzel
kezdd ugy hogy órán beszólogatsz de csak viccesen, ne szidd a tanárokat meg ilyenek
a többiek meg kezdenek megkedvelni jobban és bevesznek a körükbe és teis oldottabb leszel
persze ezt könnyű mondani..eddig nekem sem sikerült
Ilyen az alaptermészeted, nem biztos, hogy szándékosan meg lehet változtatni. Ha próbálkozol, az nem biztos, hogy hiteles lesz, inkább erőltetett. De nem akarlak elkeseríteni, a dolog magától is megváltozhat. Velem is ez történt, én is ilyen voltam, főleg általánosban. Középiskolában már egy kicsit oldódtam, nem voltam annyira gátlásos, de az egyetemen alakult ki a mostani jó kedélyű, mindig mosolygós, humoros egyéniségem. Nem azt mondom, hogy mindig én vagyok a társaság közepe, erre nem is vágyom, de egyenrangúnak érzem magam olyan társaságban, akikkel van közös témám. A gimiben csendeske voltam, jó tanuló, de nem stréber, szívesen segítettem bárkinek, így kedveltek a többiek, a fiúk is odafigyeltek rám. Ez önbizalmat adott, magabiztosabb lettem, a többi jött magától.
Neked azt javaslom, próbálj meg valamiben jó lenni és kedves lenni a többiekhez, hogy értékeljenek és ettől nőjön az önbizalmad. De ehhez idő kell. Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!