A ' kapszula kávé' csak kapszulaskávefozoben fozheto?
Figyelt kérdés
Vettem anyukámnak anyák napjára, és én hülye ezt nem néztem meg...
Azt hittem hogy orolt kávé...
Dobhatom ki?
Vagy hogy működik a 'kapszulas kávé'???
2022. ápr. 29. 19:29
1/7 anonim válasza:
Igen, csak kapszulas keszulekben tudod lefozni.
3/7 anonim válasza:
Igen és azt is figyelembe kell venni hogy az adott kapszula kompatibilis a készülékkel.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek
2022. ápr. 30. 08:44
5/7 anonim válasza:
Fel lehet nyitni, nem páncélozott a burkolata.
6/7 anonim válasza:
#5: mondjuk ugy 5x dragabb a normal kavenal es egy kozepsz*r kavet lehet belole a kotyogosban fozni, de valoban, felnyithato.
@Kerdezo: mennyisegtol fuggoen probald meg eladni vagy odaajandekozni valakinek. Fel is bonthatod a kapszulakat, de kozel nem fogja azt a minoseget produkalni mint amire szamitanal.
7/7 anonim válasza:
Nyilván nem ideális megoldásként írtam, csak a kidobjam vagy menthető dilemmára. Szerintem az adagonkénti kiadás ezeknél a legmagasabb, de ha megveszik az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!