Lottón ez lehetséges?
Tegyük fel hogy a lottószámok (csak mondok pár számot random)
33 21 64 31 19
Na ha veszek 3 darab Lottót és ugyanezeket a számokat jelölöm be (tehát 3x nyerek a lottón) és a díj mondjuk 1 milliárd forint akkor ez esetben 3 milliárdot nyertem? (tudom ez lehetetlen meg senki nem venne 3 lottó szelvényt főleg nem ugyanazzal a számmal de ez most csak felvetés) szóval ez esetben 3 nyertes lottó szelvényem van, akkor 3x nyertem? 3x annyi pénz? ez lehetséges?
A kérdés már régen megválaszoltátok, ennek a csalás/nem csalás vitának semmi értelme. Ha valaki három szelvényen ugyanazt játssza meg, és mindegyikkel nyer, akkor csak a rá eső hányad háromszorosa az övé. Mint ahogyan amit írt valaki a tíz szelvénnyel.
Ha a fődíj 3 milliárd, és egyedüli nyertes, akkor nem 9 milliárd üti a markát, hanem háromszor egymilliárd.
A játék egyébként sokszorosan túlbiztosított csalás ellen. Mindig is az volt. A hűtött golyó is sületlenség. Na mindegy, nem erőlködök ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!