Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki dolgozik szar munkahelyen?...

Ki dolgozik szar munkahelyen? Mert én gyárba dolgozok de utálom ott is fogom hagyni nemsokára. Ilyenkor ti mit tennétek ott hagynátok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 15:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24 évesen egyedülállóként szerencsére még nem vagyok rászorulva , hogy olyan munkát csináljak amit egy 8 általánossal meglehet csinálni . Azt hiszem , hogy nem ezért tanultam . Persze , ha most 40 lennék és lenne 2 gyerekem , akkor nyilván más lenne a helyzet.
2010. szept. 16. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező!

Nem írtad le, hogy mi a problémád a munkahelyeddel.

Kevés a fizetés?

Alantos a munka?

Szemétkedik a főnököd?

Nem jössz ki a munkatársakkal?

Nem mindegy, hogy mi a baj.

Én pl. az első két dolog miatt ott hagynám, viszont az utóbbiakat még el lehet valahogy viselni.

Fapofával kell Tűrnünk, a ránk váró megpróbáltatásokat.

Sajnos ilyen világot élünk.

2010. szept. 16. 22:50
 13/17 A kérdező kommentje:
hát a munka is hajtós és gyorsan kell csinálni akkor csoportvezető is egy mocsok akkor a fizetésbe is átbasznak meg ilyenek szóval már a franc kivan mindennel én is pályakezdő vok ezaz első melóhelyem.
2010. szept. 17. 15:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy addig ne lépj ki, amíg nem gondoskodtál teljes biztonsággal 100 % -os, másik állásról.

A környezetedben is - idővel - Te leszel a "legutolsó senki", ha ezt az előbb említettek figyelembe vétele nélkül megléped.

2010. okt. 18. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Én szakvizsgázott jogász és jogi szakfordító vagyok, de a Hivatal csak arra méltat (mivel nincs térlátásom, és hát a fogyatékkal élők sorsa csakis a hátrányos megkülönböztetés lehet), hogy napi 4 órában vegyem fel a telefonkagylót, és válaszoljam meg az ügyfelek leghülyébb kérdését is.

Nem önszántamból, hanem a felettesek soroltak át ide, mert a részlegben, ahol most dolgozom, igencsak nagy a fluktuáció, vagyis aki ide bekerül, igyekszik elmenekülni, még ha nincs is hova. hála a nem éppen megfelelő vezetésnek.

Mikor volt ez a váltás, hogy átkerültem, olyat kellett csinálnom, hogy az előző munkakörömben adminisztrációs munkát kellett végeznem gyakorlatilag futószalagon a személyesen megjelenő ügyfelek részére, közben pedig kapkodhattam fölfelé a telefonokat, így a napi 4 órából napi 8 meg 10 óra lett., egy ilyen rettentő lélekölő munka, ami egyszerre kívánta a monotóniatűrést és a kreativitást, és még csak egy árva jó szót sem kaptam érte, nem hogy túlórapótlékot.

Hozzám küldik a leglehetetlenebb ügyfeleket, ha külföldi az ügyfél, akkor is nekem kell vele szót értenem, mert én vagyok szinte az egyetlen, aki perfektül beszél angolul, de ezt nem veszik észre.

Ha viszont valamit rosszul mondok, vagy valamit a kedves ügyfél félreért, akkor kedves osztályvezető asszonyom felcsattog hozzám, és leteremt. Már alig várom, hogy megszabaduljak ettől a helytől, igaz, borzasztó nehéz helyzetben vagyok, látássérült lévén, már csak azért is, mert az álláshirdetések vagy csak azért vannak, hogy meg kellett, hogy hirdessék, és már van valaki csókos-puncsoss apuci-anyuci kisfia-kislánya oda, vagy pedig odaírják követelménynek : B kategóriás jogosítvány.

Most próbálom megszerezni, az elmélet meg az elsősegély elsőre megvolt, de hogy hogy fogom a forgalmit is megszerezni, ebből akár egy film is nyugodtan készülhetne.

2016. júl. 22. 11:05
 16/17 anonim válasza:
Az szívás haver!
2017. jan. 30. 14:39
 17/17 anonim válasza:

Hát én voltam póóóstás, biztonságiőr, betanított biorobot, Iskolában Rendszer gazda..

Az első három iszonyat trágya volt. Az iskolai Rendszergazda meló is bullshit volt pedig ott már semmit se dolgoztam de mindig szivattak ahol tudtak.. szóval a munka világában lenni maga a pokol.

2018. febr. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!