Milyen hobbit ajánlanátok nőknek?
Nemtől függetlenül is lehet gondolkodni.
Pl részemről:
Szerelés, elektronika, barkácsolás, kárpitozás.
Szabás, varrás, grafika/rajz, festés, szobrászat, weboldal tervezés szerkesztés, zongora, gitár, fotózás, videózás és szerkesztés, műgyanta szobrászat, ékszer készítés(fém megmunkálásától egészen a gyöngykészítésig), egy ideig tetováltam de rájöttem, hogy nem nekem való mivel utálok olyat alkotni, amit mások kérnek és nem saját stílus stb.
Majdnemhogy bármit megoldok, alkotok.
Nehéz dolguk is volt a kérőknek xD offoltam sorba az embereket, mert nem tudtam felnézni egyikükre se.
Legtöbbnek értelmes, hasznos hobbija se volt.
Kedvencem: megkértem egyik srácot, adjon egy szöget. Fent a létrán állva tartottam a képet, erre adott egy csavart...
Kérdeztem: anyát nem adsz hozzá? Nézett értetlenül és a szót szó szerint anyukára értette.
Volt akit megkértem adja oda a fúrót.
Nem értettem mi tart ilyen sokáig, hiszen szemelőtt volt az asztalon hagyva általam.
Meguntam, letettem a cuccot és ránéztem a srácra, majd néz rám s mondja: nem találom a kábelt rajta.
Röhögtem egy jót, kivettem a kezéből és mutattam, hogy akkus...
Visszatérve: érdemes sok mindent kipróbálni, amit csak tud az ember. Sose tudhatod mik fognak még tetszeni. Netán felfedezel egy új érzéket, képességet.
Nekem ilyen a szobrászat volt.
Elsőre le tudtam modellezni a képen látott BJD fejet. Egy babafajta.
+imádok írni. Most írom a 4. sztorit.
"Fent a létrán állva tartottam a képet, erre adott egy csavart...
Kérdeztem: anyát nem adsz hozzá? Nézett értetlenül és a szót szó szerint anyukára értette"
Ez komoly?! Errefelé a 10 éves gyerek is tudja, mik ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!