Szerelmes vagyok a tanáromba, mit tegyek?
Pár éve járok hozzá és ismerem, ő magántanár, németet és angolt tanít nekem, én 19 éves fiú vagyok (mielőtt valaki leírja, hogy ez egy tipikus tini plátói szerelem, ez nem az), ő 30+ éves nő (direkt nem írtam konkrét életkort)
Mit tegyek, kezdeményezzek?
Ne tedd!
Hasonló kérdésekre (diáklány szerelmes a férfi tanárába) számtalan álaszt olvashatsz itt a GyIK-en, ezért a válaszomat nem részletezem, nem indokolom.
Jól fontold meg!
2 alap tényező téves "érzéseket" képes kialakítani az emberekben és ez már számtalanszor olyan kapcsolatokat eredményezett s eredményez mai napig az emberek közt, ami garantált bukást, szakításokat eredményez.
1 - minél többször látsz valakit, annál jobban szimpatikussá válik az illető.
(tudatalatti, kevés ember képes tudatosan ezt elválasztani, mint pl én)
2 - akiknek nincsen testi kontaktja szexuálisan mással vagy ha van de nem jó, azokban a hormonok felgyülemlenek és befolyásolják a testet, emberi döntéseket.
Ez miatt szintén hajlamosak az emberek nem megfelelő párt választani, akár többször is ebbe a gödörbe eshetnek.
(nem, itt nem fog segíteni az, hogy sokat maszturbál az ember, az csak 1 a sok tényező közül és teljesen más szinten vannak a hormonok termelődési szintje más személlyel való társalgás, érintkezés esetén.
Egy pl: teljesen más ha magadat simogatod, vagy más teszi azt veled. Sokkal jobb, felfokozottabb.)
Tedd fel magadnak a kérdést:
Mit is szeretsz, kedveltél meg benne? Ismered-e annyira a személyiségét?
Sok ilyen beszélgetésen vagyok túl s rengeteg esetben kiderült, hogy az illetők a másik felet alig 1-10%-ban ismerik, mint személyiséget.
Az illuzió a fenti tényezőkön alapul.
Sokaknak fel se tűnik, nem képesek észlelni ezen tényezőket se, nemhogy jobban kielemezni önmagukat vagy a másik embert.
Mindemellett nem javasolt házi nyúlra lőni, balul sülhet el, mint az esetek 98%-ban az embereknél.
Ki lett emelve a kérdés.
Olyan válaszra vársz naívan, aki helyesli és buzdít rá tippekkel, trükkökkel?
Tessék visszaszálni a reális világba.
Ha akár a korosztályodnál érettebb srác is lennél, akkor se kezdenék ki ilyen fiatallal.
Több okból is.
Az egyik pedig az, hogy vannak dolgok, melyekhez tapasztalat kell. Egy kis tanuló, anyu-apu szoknyája alól ki nem lépett gyerekkel maximum hancúrozni tudna a tanárod. De ha van tartása stb, nem tesz ilyet.
Majd, amikor eléred a 25-öt s majd a 30-at meg fogod érteni miről/mikről van szó.
S ez az éned fejlősésére is kihat majd, magadon is érezni fogod.
Keress a saját súlycsoportodban valakit, ne őt hozd kellemetlen helyzetbe.
Remélem nem az én tanítványom vagy. De az illető helyében se lennék.
A legrosszabb, amikor valakit nem akarsz megbántani, de vissza kell utasítanod.
Ez minden helyzetben kellemetlen.
Sok embert visszautasítottam, de még a mai napig kellemetlen és még biztos lesznek ilyen szituációk a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!