Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek belefér még? Túl...

Szerintetek belefér még? Túl sok lesz a program?

Figyelt kérdés

Sziasztok :). Szóval, 6. osztályos vagyok, járok énekkarra, színjátszóra, és korcsolyázni,a nap végére nagyon kifáradok,nem tudom,hogy fogom bírni,lehet,hogy nem fér bele?

Egy pénteki napom kb. ilyen: 7-re be kell érnem a suliba énekkarra.

énekkar vége, 8-tól 1-ig órák, gyors ebéd,megyek színjátszóra. Hazamegyek,kell gyakorolnom fél órát énekből [ Az énektanárom szerint még sokra vihetem,és hamarosan megyek országosra,szóval nagyon kell gyakorolnom], ,tanulok, 4 óráig [jeles tanuló vagyok,sokat tanulok...],utána felkapom a korisicuccomat, megyek jég korcsolyázni. ez kb. másfél órás, vagyis fél hat-háromnegyed hat fele van vége. ilyenkor estére már nagyon kifáradok,nyolc fél kilenc körül alszok [ ma kivételesen nem,mert most csak énekkar volt,meg színjátszó] . Szerintetek menni fog? Nagyon nem szeretném egyiket sem abbahagyni, mivel mindegyiket nagyon szeretetem.

11/L

2010. szept. 15. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha hétvégén rendesen kipihened magad,akkor menni fog.Egyébként annyit tudok tanácsolni,hogy a saját dolgodat könnyíted meg azzal,ha hétvégén úgymond előre tanulsz.Pl.:matekból dogát írtok,de csak szerdán lesz órátok.Attól még a hf-t megírhatod hétvégén és megtanulhatod az anyagot,így kedden csak át kell olvasni.

Én csak kézizek,de az is elég nekem.

Este muszáj zenét hallgatnom.Ha nem hallgatok zenét akár 1-2 órán át forgolódok és nem bírok elaludni.Úgyhogy 10 óra körül lefekszek,de akkor még zenét hallgatok és félálomba vagyok.Aztán félóra-óra múlva kikapcsolom a zenét és alszok.

Szóval általában napi 7-8 órát alszok.Pedig nekem a 8-9 lenne a minimum,tapasztalat.

De bírom.Tavaly is bírtam.

Bár már télen volt olyan,hogy 1-2 lazább órán bealudtam (of.,ének,biosz).

15/L

2010. szept. 15. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
és a barátaiddal mi van? :( :) szoktál velük is lenni?
2010. szept. 15. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, szabadidőmben velük vagyok,minnél többet :)
2010. szept. 16. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát hatodikban még bőven belefér.
2010. szept. 17. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Olyan jó, hogy vannak még olyan gyerekek, akik nem kockulnak egész nap a gép előtt.

Én idén fogok ballagni és ha minden igaz, minden reggel 55 km-t fogok suliba oda, majd vissza utazgatni... Nem tudom igazából hogy fog ez menni...

Egyenlőre itt csak tanulok és edzésre járok. :)

Sok szerencsét Neked. :P

Aaa kérdéshez visszatérve szerintem belefér. xD

2010. szept. 20. 12:50
 6/6 A kérdező kommentje:
55 km :OOO?? Az durva :O. Köszönöm ^-^.
2010. szept. 21. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!