Tanácsot szeretnék kérni munka ügyben. Azoktól is akik már kint dolgoznak de mindenki tanácsát szívesen elolvasnam. Akik kint dolgoznak mesélnétek hogy sikerül kijutni?
Én L20 és a párom 25 évesek vagyunk és szeretnénk kijutni külföldre dolgozni. Itthon sajnos 3 műszakban dolgozunk messze a lakóhelyünktől és ketten keressünk durván nettó 350 ezret.
Szeretnénk megváltoztatni az életünket. Nagyon szorgalmasan vagyunk. Takarító mosogató vagy esetleg pincér segéd állás amire gondoltunk de bármit meghallgatunk. Köszönöm előre is a segítséget:)))
Ha komolyan gondoljátok, akkor ahogy előttem is írták, találjátok ki melyik ország (EU-n belül sokkal egyszerűbb) és tanuljátok meg a nyelvet, legalább alapfokon.
Én úgy jöttem ki anno 12-13 éve, hogy volt már kint ismerősöm, aki segített sok mindenben. Látva, hogyan vergődnek azok, akiknek nincs senkijük itt, ez egy óriási előny. Próbáljatok a célterületen ismerkedni, fb-csoportokban például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!