Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a helyes megoldás? Hétfőn...

SZOTYEE8 kérdése:

Mi a helyes megoldás? Hétfőn bográcsos party lesz otthon én főzök majd a szeretteimnek. A gond az, hogy tegnap közölték velem, hogy fekete bárány vagyok aki mindig csak lehúzza a társaság kedvét.

Figyelt kérdés
Ha alkoholt fogyasztok kicsit lelkisebb vagyok és őszíntébb is. Úgy érzem nem látnak szívesen így hogy érezzem jól magam? Nektek menne?
2022. ápr. 16. 07:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hiába vagy te az egyetlen őszinte ember, ha nem ez az adott közösségben az elvárás.

Ha az elvárás az hogy jópofizz, akkor vagy beletörődsz és jópofizol, vagy leépíted az adott közösséggel a kapcsolatodat és leszel mondjuk számukra a morcos-mogorva vidéki nagybácsi, te pedig éled az életed ahogy neked tetszik, nyugodtan, színjátékmentesen, új, neked való barátokat találva.

2022. ápr. 16. 08:44
 12/13 anonim ***** válasza:

A "megmondok mindent nagyon hangsúlyozva" emg a "hazudok" között igen nagy tér van! Föleg a családi összejövetelek nem az a hely, ahol mindekire rá kell olvasni az esetleges hibáit, meg ez eleve nem a te feladatod!

Ne hazudj, de nem is kezdj mindenki elemezni, nevelni, maradj az általános témáknál, ahogy gondolom, a többiek is.

(Meg lehet másokat is kritizálni máskor és más helyen, de ott is nagyon sok függ a "csomagolástól", lehet nagyon bunkón - a többség ezt érti az "öszinte" alatt -, meg lehet udvariasab+nm finoman is tenni! Javaslom, gondolkodj el ezen is!)

2022. ápr. 16. 10:21
 13/13 A kérdező kommentje:
12/12 Nem így értettem nem szoktam megmondani mindent és pláne nem szoktam senkire semmit ráolvasni ahogy elemezni sem szoktam senkit! Nem szívom senkinek a vérét és nem szoktam bunkóskodni sem. Persze most tűnhet úgy, hogy jófiúnak állítom be magam de ez nem igaz. Egy teljesen átlagos hétköznapi ember vagyok.
2022. ápr. 16. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!