Az Anne e-vel a végén (netflixes sorozatból) mi volt a kedvenc dolgotok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ebből a sorozatból mi volt a kedvenc jelenetetek / szereplőtök/ helyszínetek. Csupán egy saját kis "felmérés" lenne, hogy az embereknek mi tetszett ebben a sorozatban, vagy melyik történetszál volt a kedvencük. Azt is szívesen elolvasom, hogy mi az ami nem tetszett benne. (Esetleg szereplő,történés) Tényleg csak kíváncsiságból. Előre is köszönöm a válaszokat (habár nem "normális" kérdés)...aki még nem látta a sorozatot annak ajánlom 😊2022. ápr. 12. 19:17
1/3 anonim válasza:
Őszintén szólva, én nemtudok választani h melyik tetszett a legjobban, de ha évadról lenne szó akkor talán az 1.évad
2/3 anonim válasza:
Én személy szerint nagyon szeretem ezt a sorozatot. Anne nekem néhol nagyon nem volt szimpatikus, inkább a 2.évadban, túl sok volt nekem. Charlie pedig nagyon szerelmes volt belé:)
Mikor másodszorra néztem meg a sorozatot, fogtam fel igazán, mit értett Cole az alatt, hogy ő más. Szerintem ez az egész sorozat igazából mondhatjuk úgy, hogy megtanít valamire, oedig van egy korosztály, ami nem annyira élvezné már. Én nagyon ajánlom, főleg az utolsó részt!
3/3 anonim válasza:
Nekem a második évad elején tetszett Cole és Anna barátságának kibontakozása. Reméltem,hogy lesz valami szerelmi szál is köztük, de így már nem valószínű, hogy Cole más. Pedig olyan édes fiú.... fáj érte a szívem. A második évad végénél járok, Gilbert karakterét is annyira szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!