Hogy küldjek el legegyszerűbben egy Bakelit lemezt postán?
Figyelt kérdés
Valakinek elkéne küldenem postán és sztem nem ez a legjobb megoldása a dolognak, személyesen átadni nemtudom mert kb 400km van köztünk:S tegyem bele vmi bazinagy dobozba?? annak meg a súlya ugy szerintem soklessz...amiért lehet h sokkal többet kell majd fizetni a postán:S Szerintetek mi lenne a legcélszerűbb módja a küldésnek?2008. dec. 17. 19:39
1/5 anonim válasza:
Kivágsz két olyan máretű farostlemez darabot mint a lemez, közé teszed, becsomagolod, talán akkor nincs olyan nagy esélye, hogy megpróbálja összehajtani a postás. Persze törékenyként add fel mindenképpen!
2/5 A kérdező kommentje:
nemis tudtam h igyis fellehet adni postán h "törékeny"...bár én azért nembizok meg az ilyenben...amugy ilyen Vaterás üzlet lenne...másképp meg elég nehéz lenne megoldani:S
2008. dec. 17. 20:14
3/5 anonim válasza:
buborék fólia mindkét oldalra + pizzás doboz + törékeny jelzés a postán
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan megbízhatsz, a törékenyként feladott árura vigyáznak.
Én is vaterás vagyok 3 év alatt kb. 400 csomagot postáztam törékenyként, soha semmi baj nem volt.
A nagyobb doboz jelentéktelen súlyeltérés, a díjon ez semmit nem változtat.
Törékenyként, hogy az értéke is biztosítva legyen egyedileg kezelt csomagként add fel, ennek díja 1800 ft.
Ez egy sárga csomagszállító, azt kell kitöltened.
5/5 anonim válasza:
ja, és béleld ki a dobozt összegyűrt újságpapirokkal és ugy rakd bele a külön becsomagolt lemezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!