Ellopták a történetemet, és a könyvem címét is. Vajon ezzel lehet mit tenni?
Hat éve írok Wattpadon. Ez idő alatt írtam egy történteket négy évvel ezelőtt, aminek az volt a címe hogy A kettő között. Nem kapott akkora figyelmet mint a többi könyvem, de hozzám nőtt ezért büszke voltam rá, hiszen időbe telt mire megírtam. Viszont tegnap este láttam egy filmet ami most jött ki 2022-ben, és a film címe magyarosítva az volt hogy A két világ között. De az eredeti címe az volt, hogy A kettő között…
A történet eleje teljes mértékben egyezett a könyvemmel, ahogy a sztori kibontakozása is. A történtet vége fele teljesen megváltozott a történet végkimenetele, azonban legalább harminc percig azt hittem hogy valaki megfilmesítette a könyvemet. Még a hangulata is hasonló volt, ahogy akadt némi ismerős párbeszéd is számomra. Ilyenkor mi a teendő? Mivel nem vagyok igazi író, nem tehetek semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!