Más sem tud külföldön HBO maxot nézni?
Figyelt kérdés
Elő vegyünk fizetve az HBO MAXra viszont apukám aki külföldön pontosabban Svájcban Valis Kantonban dolgozik nem tudja használni mert hogy abba a régióba nem elérhető..valakinek volt hasonló problémája? Ha igen hogyan lehet megoldani? Köszi előre is a segítséget!2022. ápr. 5. 13:19
1/7 anonim válasza:
Ott nincs jelen ez a szolgáltatás.
2/7 A kérdező kommentje:
És akkor ilyenkor mi van? Ki van fizetve ő meg nem tudja használni? Nem is értem
2022. ápr. 5. 16:30
3/7 anonim válasza:
Nem, nincs kifizetve. Amit fizettél, az Magyarország területére érvényes csak.
4/7 A kérdező kommentje:
Ja értem..hát ez szomorú..köszönöm az infót
2022. ápr. 5. 17:34
5/7 anonim válasza:
Megnéztem az HBO oldalát, és más oldalakat is. Kevés európai országban van csak szolgáltatásuk. Fizessen elő magának ott valamire.
A Netflix pl. működne (látom a kulcsszavak között).
Ha nyelvi beállításoknál a magyart választja, akkor az itthon is nézhető filmekből tud válogatni, magyar szinkronnal vagy felirattal.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom meg aktualis e de nalam megoldodott a kulfoldi nezes.
Amikor kijott hogy az adott orszagban nem nezheto akkor jobb oldalon van egy link ( sing in)
Arra kattints baromi sokszor ( nalam tobb mint 20 volt) es egyszercsak bejon a belépés oldal utanna nezheted.
7/7 A kérdező kommentje:
Oh okes! Köszönöm:)
2022. máj. 18. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!