Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha anyuméktól lopok pénzt,...

Ha anyuméktól lopok pénzt, mert segiteni akarok egy barátomnak az nagy bűn?

Figyelt kérdés
már rég dolgozhatna csak elrontották az adatait,igy nem tudták őt hivni, és nincs pénze, a számláit meg már be kell fizetnie.
2010. szept. 14. 21:00
 1/6 zsana1495 ***** válasza:
nem tudom nálatok, hogy megy ez a bizalom (ezalapján sehogy), de én nem tudnék lopni a szüleimtől. inkább elmondanám nekik, hogy kinek kell a pénz, ha tényleg nagyon jó barát, aki vissza is fogja adni, biztosan segítenének neki. de az ő szülei?
2010. szept. 14. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért , hogyha a számláit kell befizetnie akkor gondolom nem 500Ft kellene neki.

Tuti észrevennék a szüleid....

2010. szept. 14. 21:07
 3/6 A kérdező kommentje:
anyukájával él de ő is 2 állásban dolgozik mert anynira nincs pénzük.Igazából 1 telószámla van meg bérletet kellene vennie mert most fog dolgozni,és elég meszse van a munkahelyétől.
2010. szept. 14. 21:11
 4/6 zsana1495 ***** válasza:

első vagyok.

ez tényleg nem kevés pénz. kérdezd meg. mondd, hogy visszaadja, idővel... nagyobb baj lesz belőle ha lopsz.

2010. szept. 14. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
lopni bűn.ennyi
2010. szept. 14. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyan, dehogy. Aztán később, ha mondjuk a haverodnak kell egy motor, kirabolhatnál egy postát is....
2010. szept. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!