Felvidítanátok valamivel?
Nekem is rossz kedvem van..
Ma pl beszóltak nekem pedig egész normálisan öltözködöm semmi kirívó discos se vagyok...mondom normális.
Még is olyan gonoszak az emberek.
Children of Distance - Kemény Idök
hát nem lesz töle mosolygós kedved de jól esik sztem meghallgatni
elözö vagyok elfelejtettem linkelni
Az élettől van rossz kedvem, de már jó ideje. Minden kezd összedőlni az életemben. A páromra nem bírok hatni, hogy normális legyen újra; anyagiak; úgy érzem nem vagyok jó anya sem, mert a gyerekekkel sem vagyok elég türelmes mostanában; külsőmmel sem vagyok megelégedve; ...
Szóval be vagyok zuhanva! Ha nem lenne családom, gyerekeim akkor szerintem már régen leléptem volna valahova külföldre új életet kezdeni, viszont így ...
Marad a tűrés és a reménykedés, hogy egyszer jobb lesz! Soha életemben nem hittem 100%-osan az asztrológusoknak, jósoknak, de most még őket is megkérdeztem. Jókat mondtak, de szerintem mindenkinek azt mondanak, hogy keressük még őket.
Nem rossz ez a szám, tini koromat juttatta eszembe, akkor szerettem az ilyen zenét. Akkor még tele voltam pozitív gondolatokkal, célokkal, szerelmes is voltam egy srácba, aki pont ilyen zenét csinált, reménnyel telinek láttam a jövőt ...
Most meg céljaim még mindig vannak, de már kevésbé látom, hogy meg is valósulhatnak, szóval tényleg kemény időket élek és úgy érzem hiába van férjem és gondjaink többsége közös, mégis egyedül kell átvészelnem a nehézségeket.
qwerty97
ezek nem semmik :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!