Hogy változhatna a helyzet?
Mit tehetnék? Tudom nem az én életem de nem ilyen embert képzeltem el a testvéremnek. Sok negatívum írható a számlájára:
- folyton kiszívja a nyakát pedig azt mondja hogy csak véletlen
- az első alkalomnak nem adta meg a módját azt mondta a szüzesség túl van misztifikálva
- nem védekezik óvszerrel..minden védekezési módot a testvéremnek kell megoldania
- folyton sétálnak nem ülnek be sehova vagy ebből adódóan sóher (hozzáteszem hogy nem keres rosszul)
- ami a legnagyobb dühöt váltotta ki belőlem hogy tavaly december 24-ét vele töltötte (igaz délutántól) - azt mondta beszédes ha párja nem vele tölti a 24-ét (sarokba szorította), ami külön szívfájdalmam volt hogy ennek a személynek a lányával együtt díszítették a fát pedig mi mindig 24-én díszítettük eddig, de most 23-án tettük - kérdem én milyen ķatolikus ember az ilyen? Hisz a szokás úgy tartja legalábbis mifelénk hogy a 24-ét a család együtt tölti.
Én szeretném ha a tesóm boldog lenne de nem vele...nem érdemli meg őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!