Hogyan tüntessem el a hegeket?
Szóval ezt így elég nehéz bevallani, de december-január környékén eléggé magam alatt voltam és hát vagdostam a combom.
Az adott helyzetből nagy nehezen kijöttem, most elég stabil a mentális állapotom de a vágások helyei pirosan/barnásnak látszódnak.
Hogyan lehet eltüntetni vagy legalább hogyan lehet megsürgetni azt hogy kifehéredjen? Egyszerűen így nem merek rövidnadrágot felvenni nyáron...
Kérlek segítsetek!
Hát egy idő után (nekem olyan 1-másfél év után) kifehéredik, már az is látszik de nyilván az annyira talán nem feltűnő.
Alapból nem bántam meg amúgy hogy ezt tettem mivel abban a helyzetben nem tudtam mást tenni, és fel is fogom vállalni a hegeket ugyanis ez is hozzám tartozik, ez is én vagyok.
Csak félek hogy nehogy rákérdezzenek mondjuk a szüleim. Nem tudom nekik ezt elmagyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!