Ma feladtam egy tertivevenyes levelet. Kisméretű, szabvány boríték, benne 2 db A4-es lap. 955 forintot fizettem. Hogy jött ki ez az összeg?
Figyelt kérdés
Neuem a Magyar Posta dijszabasat a honlapon. Levél 50 grammig 140 forint, 500 grammig 425 forint (nem tudom, hány gramm a levél). Tertivevény díja 325 forint. Hogy jött ki ebből 955 forint? Szerintem becsaptak...2022. márc. 31. 18:46
1/9 anonim válasza:
Egyrészt ott kellett volna megkérdezni, másrészt nem egészen úgy van minden, ahogy gondolod.
2/9 A kérdező kommentje:
Képzeld, ott is mondtam, hogy ez nagyon sok, de annyit feleltek, hogy ez ennyi.
Hogy van akkor?
2022. márc. 31. 18:58
3/9 anonim válasza:
Az ajanlott díját kihsgytad. A tertis levelet csak ajanlva lehet...
4/9 anonim válasza:
50 grammig nem elsőbbségi: 145
ajánlott papír alapon: 485
tértivevény papír alapon: 325
145+485+325 = 955
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. márc. 31. 19:10
7/9 anonim válasza:
Mondjuk ahhoz is pofa kell, hogy igénybe veszel egy szolgáltatást úgy, hogy nem tájékozódsz előre az árairól, majd meggyanúsítod az ügyintézőt hogy átver. Miután a kezedbe nyomta a nyugtát, amin gondolom tételesen ott van hogy miért fizettél, aminek árait a gép dobja a díjszabás és vonalkódok alapján, nem is kézzel viszik be. Nem Mancika ujja volt kicsit nehezebb, és egy nullát még hozzácsalt az egyik számhoz, hogy a pénzed egy részét a zsebébe csúsztassa a kamerák alatt, ne pedig berakja a kódzáras széfbe.
8/9 anonim válasza:
A Magyar Posta díjtarifa táblázatán több egyetemi diploma után sem lehet egyértelműen eligazodni.
9/9 anonim válasza:
8. De ott a kalkulator!!
Hülyebiztos. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!