Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről a férfiről?...

Summer2 kérdése:

Mit gondolsz erről a férfiről? Normális egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon meg akar kapni, testileg, múltkor azt mondta hogy szerelmes belém, meg fél hogy belémszeret, aztán ma meg közli hogy soha nem lehetek belé szerelmes , meg hogy az összes lány szerelmes lett belé akivel kezdett. Elhajította őket miután megdugta őket, azt hiszi bárkit megkaphat, ami lehet igaz is mert állandóan flörtöl , olyan dumaja van hogy atyaég, van rendesen önbizalma, és megkérdezte neeem mi tetszik benne mire kikerültem a kérdést, elkezdi de az egy jó kérdés hogy rajtam mi tetszik neki, szóval ez elég megalázó volt, multkor meg azt mondta hogy két mondatokban szeretett bele, most nem értem hogy skizofrén vagy mi van vele

20l, 25f

2022. márc. 28. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kuka. Én az ilyenekkel nem igazán barátkoznék, nem hogy párkapcsolatban lenni,fuj. Sajnos vannak ilyen érdekes emberek...
2022. márc. 28. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Biztos látta a hasadat,és azóta nem bír magával:

[link]

2022. márc. 28. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni,röhögd ki és ennyi.Ne kezdj vele mert megdug és megy a dolgára.
2022. márc. 28. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha hagyod magad, egy leszel neki a sok közül, semmivel sem jelentesz neki többet egy betömni való lyuknál. Ha zavar, le akarod állítani, akkor tedd meg, határozottan, úgy hogy kétsége se legyen, hogy nincs esélye ágyba dönteni. A kérdés az, hogy akarsz-e egy darab zsepi lenni, akit használnak és eldobnak, vagy több eszed van ennél és nem vagy naiv liba.
2022. márc. 28. 20:16
 5/10 Noren1989 ***** válasza:

Amúgy téged úton-útfélen ezek az egyszerű lelkek talàlnak be? A múltkor a munkahelyi frici, mostez...

Lehetséges, hogy zsigerből el kéne küldened őket a pitsàba.

Önbecsüléseddel minden ok?

2022. márc. 29. 07:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem ma hogy mi volt ez a beléd szerettem szöveg, mire azt mondta nem volt józan mikor írta, a buszmegállóban meg múltkor azt mondta hogy nem érzett még ilyet , hogy milyen jól elvagyunk, beleszeretett abba amilyen ember vagyok, és akkor full józan volt, és nem hinném hogy hazudott szóval nem értem
2022. márc. 29. 21:41
 7/10 anonim ***** válasza:
És a barátod mit szól ehhez, hogy ilyeneket mondanak neked a buszmegben?
2022. márc. 29. 21:44
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
#7, februàrban szakítottak.
2022. márc. 30. 01:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahh,köszi.

Akkor lehet bepróbálkozok majd.Bár én meg túl korán szoktam kelni, nem tudom mennyire zavarná apósékat:(

2022. márc. 30. 06:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Valakivel nagyon összekevertek
2022. márc. 30. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!